Toshiba prezinta, pentru prima data pe piata din Romania, o noua generatie de sisteme de aer conditionat pentru cladiri mari: Toshiba SMMSe. Noul sistem se bazeaza pe trei principii: eficienta  - excelenta –– experienta si este adus pe piata locala de catre AHI Carrier Romania SRL.

39931-toshiba.jpgProdusele dezvoltate sub brandurile Toshiba si Carrier au inceput sa fie oferite clientilor inca din anul 1999, an in care a avut loc fuziunea a celor doua companii omonime: Toshiba Corporation si Carrier Corporation (liderul global al pietei de sisteme de incalzire, aer conditionat si solutii de refrigerare).

Noul sistem Variable Refrigerant Flow - SMMSe de la Toshiba duce confortul la un nou nivel, in contextul in care piata de aer conditionat s-a maturizat si a devenit tot mai sofisticata in ultimii ani. Romania reprezinta o piata semnificativa ca dimensiune in peisajul general european, motiv pentru care dorim sa consolidam prezenta noastra in viitor. Din datele noastre, am observat, de asemenea, ca piata locala este complexa, cu clienti exigenti, care au nevoie de produse performante. Tocmai de aceea am decis sa lansam produsul nostru reprezentativ: noile sisteme Toshiba SMMSe de aer conditionat", a declarat Bogdan Cazacu, Romania Office Manager AHI Carrier.

Beneficii superioare pentru clienti si mod de functionare favorabil mediului incojurator

Astazi, confortul si economia de resurse si costuri de intretinere trebuie sa mearga mana in mana, fiind completate de simplitate si flexibilitate operationala. Sistemul Toshiba SMMSe de aer conditionat este raspunsul la toate aceste cerinte. Cumuleaza toate inovatiile, experienta si cunostintele din trecut si utilizeaza noile tehnologii pentru a crea un produs care il plaseaza pe aceasta piata drept unul dintre liderii din industrie in furnizarea de solutii de inalta eficienta, asigurand un confort maxim pentru utilizator. 

Datorita tipului unic de motor Toshiba DC Twin Rotary ALL Inverter si a utilizarii unei game vaste de tehnologii, sistemul are o eficienta mai mare de 7.00 pentru toate modelele, certificata EUROVENT, un laborator independent de certificare a ratingurilor de performanta a sistemelor de aer conditionat si refrigerare in conformitate cu standardele europene si internationale.

Mai mult control si flexibilitate pentru utilizator, consultant si instalator

  Utilizatorul are controlul complet al temperaturii din camera si beneficiaza de o alternativa perfecta pentru sistemele de incalzire si de racire traditionale. Utilizatorul se poate bucura de scaderea si ridicarea temperaturii, incalzirea apei, ventilatie cu aer proaspat si solutii de tip perdea de aer pentru usi, toate perfect si convenabil armonios integrate intr- un singur sistem usor de utilizat. Toate acestea, cu o facturare clar definita, astfel oricine poate revizui rapid costurile si consumul de energie.
  Consultantii au la dispozitie o gama larga de produse pentru a se asigura ca cerintele clientilor sunt pe deplin satisfacute. SMMSe ofera o retea de control complet integrata, care sa permita un acces nelimitat la comenzile sistemului si la functionarea acestuia. Nu in ultimul rand, sistemul are un grad ridicat de flexibilitate, datorita conductelor adaptabile si designului modular.
  Instalatorii, cu ajutorul noului Toshiba SMMSe, beneficiaza de flexibilitate maxima deoarece ofera acces facil pentru toate nevoile de service si intretinere. Noua aplicatie Wave Tool ofera o punere in functiune simplificata si rapida.

Caracteristici tehnice ale produsului:

eFICIENTA

Costuri operationale reduse

In 2004, Toshiba a lansat sistemele ALL inverter VRF care aveau sa revolutioneze industria si sa stabileasca un nou standard universal pentru eficienta acestor sisteme. In prezent, toate sistemele SMMSe au adoptat aceasta filozofie, depasind limitele performantei si inovatiei. Datorita tipului unic de motor Toshiba Twin Rotary ALL Inverter, al schimbatorului de caldura si al tehnologiei “intelligent flow” dezvoltata de Toshiba pentru gestionarea agentului frigorific, costurile energetice sunt reduse, in timp ce confortul este mai remarcabil ca oricand!

eXCELENTA

CONFORT

Evolutia inovatoare a componentelor si controalele tehnice asigura un echilibru optim de temperatura, umiditate si prospetime a aerului, realizandu-se in acelasi timp eficienta energetica maxima, costuri minime de operare si reducere a emisiilor de CO2.

eXPERIENTA

DURABILITATE

Calitatea si durabilitatea sunt doua dintre principiile care se afla la baza tuturor actiunilor companiei. Inginerii Toshiba se dedica identificarii celor mai bune solutii pentru o varietate de parteneri, fie ei utillizatori finali, investitori sau designeri. Toate componentele principale ale noului sistem de aer conditionat sunt produse de Toshiba, fiind gandite pentru a asigura un maximum de performanta, durabilitate si eficienta.

PRINCIPALE CARACTERISTICI TEHNICE:

 • ESEER > 7,00
 • Incalzire continua
 • Design compact cu amprenta redusa de CO2
 • Capacitate de pana la 22HP care poate fi asigurata de un singur modul
 • Combinatie maxima de pana la 60HP intr-un singur sistem
 • Pana la 64 de unitati interioare
 • Lungimea maxima totala a racordurilor de pana la 1.000m
 • Distanta verticala maxima intre unitatile interioare ce poate atinge pana la 40 de metri
 • Noua versiune a software-ului AIRS
 • Posibilitatea de controlare a sistemului prin smartphone, cu ajutorul instrumentului Wave (Wave Tool)

Despre companie - Toshiba Carrier Corporation

AHI Carrier Romania SRL este parte a AHI Carrier South Eastern Europe Air – Conditioning SA si furnizeaza o gama completa de produse HVAC Carrier & Toshiba. AHI Carrier este cea mai mare companie de distributie Carrier Joint Venture in afara SUA, fiind prezenta pe 22 de piete de pe toate continentele.

Carrier este lider mondial in solutii de incalzire, climatizare si refrigerare. Este parte a United Technologies Corporation Climate, Controls & Security, care este cel mai mare furnizor mondial de tehnologii de constructie.

Toshiba Carrier Corporation a fost infiintat in 1999 ca un parteneriat intre Toshiba Corporation divizia de aer conditionat si Carrier Corporation. Prin aparitia Toshiba Carrier Corporation, doua intreprinderi mari au hotarat sa isi uneasca fortele pentru a oferi o gama larga de solutii de aer conditionat utilizand tehnologia de varf.

12 April 2016