Compania de dezvoltare imobiliară Raiffeisen Evolution, care construieşte turnul de birouri Sky Tower din Bucureşti, a anunţat depăşirea înălţimii de 100 de metri pentru clădirea ce va deveni în scurt timp cea mai înaltă construcţie din România. Raiffeisen Evolution construieşte Sky Tower pentru Raiffeisen Property, divizie a Raiffeisen Bank, iar subsidiara locală a băncii austriece îşi va muta operaţiunile din Bucureşti în turn şi în clădirea cu şase etaje FCC Office, construită în imediata apropiere.

24928-sky-raiffeisen-tower-sm.jpg"Începând cu luna mai 2011, se tot construieşte la Sky Tower. De atunci, cea mai înaltă clădire din Bucureşti a continuat să se înalţe cu un etaj pe săptămână. În urmă cu doar câteva zile, clădirea a atins cota de 100 de metri.

SkyTower va avea la finalizare înălţimea de 137 de metri", au anunţat reprezentanţii Raiffeisen Evolution, care construiesc în imediata vecinătate şi mallul Promenada, a cărui finalizare este programată anul viitor. Turnul va fi finalizat până la sfârşitul acestui an, iar primii chiriaşi se vor muta în primăvara anului viitor.

 

Sursa

24 May 2012