Dupa inaugurarea unui nou magazin in septembrie in Capitala, in urma unei investitii de 38 de milioane de euro, Selgros vrea sa deschisa anul viitor cel putin inca o unitate, pentru care nu s-a gasit deocamdata un teren pe care sa fie amplasata.

FOTO:wall-street.ro"Vrem sa mai deschidem cel putin un magazin in 2010, dar intr-o locatie care sa ne ofere un pret bun. Piata de real-estate nu este in scadere, ci inghetata, iar cand se va dezgheta speram sa nu mai fie o piata intre speculanti, ci intre vanzatori si consumatorii finali", a declarat Alexandru Vlad, directorul executiv al lantului de magazine de tip cash&carry Selgros.

In opinia sa, preturile din imobiliare sunt inca foarte mari pentru anumite zone, pe cand in altele, asa cum este cazul Vaii Cascadelor (zona Drumul Taberei), acolo unde retailerul a deschis un nou magazin, preturile sunt "juste".

 Vlad a explicat ca in momentul de fata, unele terenuri nu asigura cumparatorului un randament al investitiei, motiv pentru care inca nu s-a gasit un teren pentru magazinul ce urmeaza a fi inaugurat anul viitor.

 

9 December 2009