Directorul general al producătorului de ciment Carpatcement Holding, Mihai Rohan va părăsi de la începutul anului viitor funcţia pe care o deţine în cadrul companiei, locul său urmând a fi luat de directorul general al Carpat Beton, Forin Aldea (47 de ani), potrivit unui comunicat al companiei.

15078-florian_aldea_4850028c80.jpgÎncepând cu 1 ianuarie 2011, Mihai Rohan va mai ocupa doar funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Carpatcement Holding pentru următorii 2 ani şi va continua să fie preşedinte al CIROM (Patronatul din industria cimentului şi altor produse minerale pentru construcţii din România).

Până la 1 ianuarie 2011, Florian Aldea (foto) va ocupa funcţia de director general adjunct al Carpatcement Holding.

„Este momentul să mă retrag din activitatea operaţională pentru a preda ştafeta unui tânăr profesionist şi a putea să mă dedic mai mult familiei", şi-a motivat Rohan gestul.

Florian Aldea, care a ocupat timp de aproape 4 ani funcţia de director general al Carpat Beton, divizia de betoane a HeidelbergCement, are o experienţă de 21 de ani în domeniu, lucrând anterior drept coordonator al proiectelor strategice de dezvoltare ale Carpatcement Holding, iar înainte ca şef al secţiei de mentenanţă din sucursala Carpatcement Fieni.



Sursa

15 November 2010