Magazinul Cocor din Capitală se va redeschide în luna septembrie. În prezent centrul este închiriat în proporţie de 74%, potrivit unui anunţ al companiei. Noul nume al magazinului va fi Cocor Department Store.

sursa foto:http://www.financiarul.comLa începutul anului trecut, proprietarul Cocor anunţa că va deschide magazinul în luna mai dacă gradul de închiriere va fi de peste 85%, în caz contrar urmând să fie relansat în septembrie. Redeschiderea magazinului a fost programată iniţial pentru 2009, dar a fost amânată, potrivit proprietarilor, la solicitarea retailerilor.

Lucrările de modernizare a magazinului au început în 2008, iar investiţia s-a ridicat la 24,5 milioane de euro. Pe lângă consolidarea seismică, lucrările de modernizare au vizat şi mărirea suprafeţei construită de la 10.000 de metri pătraţi la 25.000 de metri pătraţi. Totodată suprafaţa închiriabilă a crescut cu 4.000 metri pătraţi, ajungând la 10.000 metri pătraţi.

Până în prezent, aproape 90 de branduri s-au arătat interesate să închirieze spaţii comercile, printre acestea se numără Pierre Cardin, Calvin Klein Jeans, Celios, Eden Spa, Laura Biagiotti, Guara şi Levi's kids.






25 May 2010