Numărătoarea inversă a început. Cel mai mare mall din Bucureşti, AFI Palace Cotroceni, va fi inaugurat în curând. Şi, cel mai probabil îşi va cuceri clienţii de la prima vizită.

Căci, pe lângă magazinele de tot felul, mall-ul va avea şi un spaţiu destinat târgurilor, expoziţiilor cu vânzare şi organizării de evenimente.

Acest spaţiu este situat la primul etaj al mall-ului, se numeşte Smart Market Advertise şi are o suprafaţă închiriabilă de 750 mp.

Costul de închiriere a acestor standuri expoziţionale este foarte mic în comparaţie cu costul amplasării unui stand de promovare într-un mall cu trafic ridicat de vizitatori, iar companiile beneficiază, pe lângă publicitate, şi de posibilitatea vânzării produselor.

Primul târg organizat în acest spaţiu îşi va deschide porţile o dată cu deschiderea mall-ului, în data de 29 octombrie, şi va fi un târg al producătorilor şi distribuitorilor de dulciuri.

AFI Palace Cotroceni are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 76.000 mp.

Mall-ul deţine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non stop, 20 de sali de cinema şi primul IMAX din România (3D), restaurante, o pistă de carting, două cazinouri, un patinoar de circa 1000 mp - cel mai mare patinoar dintr-un centru comercial din România, deschis tot timpul anului, un perete de escaladă, un lac artificial, un teren de joacă pentru copii, o pistă de role, bowling şi snooker.

Peste câteva luni, în februarie 2010, îşi va deschide porţile şi Sun Plaza - cel mai important centru comercial din sudul Bucureştiului.

21 October 2009