Centrul comercial City Mall, amplasat in zona Eroii Revolutiei, a semnat un parteneriat cu compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pentru a atrage noi chiriasi in proiect. Procentul de spatii care vor fi inchiriate sau reinchiriate se apropie de 25% din numarul total de magazine existente, se arata in comunicatul proprietarului.

sursa: bucuresti.tourneo.ro"Vrem sa conturam un mix de chiriasi adecvat pentru publicul nostru tinta. Toate actiunile de marketing sunt concepute plecand de la ideea fidelizarii si recompensarii vizitatorilor pentru alegerea lor de a face sesiuni de shopping in mall", a declarat Mihai Agaficioaia (foto), general manager al City Mall.

Printre chiriasii mall-ului se numara: Hondos Center, Motor Jeans, Camel Active, Meli Melo, Killtec, Stone Creek, Kenvelo, Office Shoes, Columbia Sportswear, Sprider, Benvenuti, Lotto, Triumph, Jolidon, TinaR , Skiny, Cityplex, Laser Maxx, KFC, Springtime, Burger King, City Bistro si Costa Cofee.

"Proiectul va fi repozitionat ca si centru comercial de proximitate tinand cont de competitia existenta in zona de sud a Bucurestiului. Vor fi pastrate anumite magazine care functioneaza la ora actuala in mall, dar ne vom concentra pe un concept de moda tineret & sport. De asemenea serviciile vor ocupa un loc important", a explicat Cristina Dumitrache, responsabil retail international pentru centre comerciale in cadrul Cushman & Wakefield.


 

 

Sursa

17 February 2010