Proprietara vilei de pe terenul de baschet al Scolii Nr. 59 "Dimitrie Sturza" din Bucuresti efectueaza pe cont propriu expertiza topografica a terenului care i-a fost retrocedat din ordinul fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu.

sursa:gardianul.roReprezentantii Primariei sectorului 6 considera ca dimensiunile terenului construit, situat exact intre cele doua cosuri de baschet ale unitatii de invatamånt, le-ar putea depasi pe cele mentionate in proiect.

"Din informatiile preluate de la Serviciul Disciplina în Constructii din cadrul Primariei sectorului 6, proprietarei terenului, Caranica Maria, i-a fost solicitata efectuarea unei expertize topografice pentru stabilirea concordantei între dimensiunile înscrise în documente si cele reale din teren. Asta tocmai din cauza faptului ca specialistii din cadrul primariei suspecteaza faptul ca dimensiunile scriptice nu corespund cu cele de la fata locului", informeaza Serviciul relatii cu mass-media, din cadrul Primariei sectorului 6.

Edilii i-au solicitat proprietarei vilei de pe terenul de baschet al Scolii "Dimitrie Sturza" date referitoare la dimensiunile suprafetei construite, dar nu au impus ca masuratorile topografice sa fie efectuate de un specialist.

 


 

"Proprietara terenului poate angaja un expert care sa întocmeasca un raport de expertiza", ne-au explicat reprezentantii Primariei sectorului 6.

Sursa

9 December 2009