Plaza Romania aniversează cinci ani, iar pentru acest eveniment organizatorii pun la bătaie premii de mii de euro. Vizitatorii Plaza Romania vor putea beneficia de reduceri garantate de 50 lei în magazinele partenere din Plaza Romania, doar în perioada 10-12 noiembrie.

sursa: romanialibera.roValoarea cumulată a voucherelor oferite gratuit depăşeste 10.000 euro, pentru toate cele trei zile de evenimente. Vizitatorii vor putea face cumpărături pănă la orele 23:00 şi vor putea asista la o serie de concerte organizate de Plaza Romania

"După cinci ani pe piaţa locală, Plaza Romania a ajuns la maturitate şi doreşte să ofere clienţilor săi un mix perfect de shopping şi distracţie, cu ocazia aniversării. Oferim vizitatorilor cele mai bune reduceri la magazinele noastre şi cele mai bune trupe de pe piaţă.

Am fost challengeri la început, prin brandurile pe care le-am adus pentru prima oară pentru bucureşteni în Plaza Romania şi dorim să le mulţumim prin aceste evenimente şi premii instant pentru că de atâţia ani au preferat să rămână alaturi de noi", a declarat Radu Tanasescu, CEO Anchor Grup.

Vizitatorii mall-ului din Drumul Taberei vor putea asista în perioada 10-12 noiembrie, începând cu orele 20, la o serie de concerte şi show-uri de dans, susţinute de Direcţia 5, Nicoleta Luciu, Simplu, Flamingo Boys, Cream, Loredana, Zdob si Zdub, Sistem. Organizată sub conceptul de Night Shopping Party, ziua de 10 noiembrie va conţine programe interactive cu copii şi concursuri cu premii instant, susţinute de Cosmina Păsărin şi Vali Bărbulescu. În data de 12 noiembrie, începand cu orele 21:00, vizitatorii Plaza Romania vor putea asista la un show incendiar de dans al trupei Flamingo Boys.

De la începutul campaniei de aniversare a cinci ani de Plaza Romania, organizatorii au oferit la tombola premii de peste 100 000 de euro. Marele premiu al campaniei, oferit prin tragere la sorti, este un Audi TT Roadster. 

 

 

 

 

6 November 2009