Promotiile si reducerile de pana la 50% practicate de magazinele din centrele comerciale in perioada sarbatorilor de iarna le aduc acestora vanzari aproape duble fata de lunile normale din an.

foto:wall-street.roAstfel, majoritatea centrelor comerciale din Bucuresti au program prelungit in perioada sarbatorilor de iarna, iar magazinele practica o serie de campanii promotionale si de reduceri.

Centrul comercial Baneasa Shopping City va functiona dupa un program special in sase zile din luna decembrie.

Astfel, pe 18 decembrie, centrul comercial va fi deschis publicului pana la ora 2.00, iar in intervalul orar 18.00 - 2.00 va avea loc Night Shopping Party. De asemenea, in perioada 19-23 decembrie, magazinele vor avea promotii, iar centrul comercial va fi deschis pana la ora 24.00.

"Peste 200 de magazine din cadrul centrului comercial vor avea promotii speciale in seara de 18 decembrie, de la imbracaminte, accesorii, lenjerie si incaltaminte, la decoratiuni interioare, echipamente si imbracaminte sportiva. De asemenea, vor fi reduceri si la produsele cosmetice si parfumuri, precum si la bijuterii", a declarat directorul de vanzari si de marketing al Baneasa Developments, Loredana Croicia, citata de NewsIn.

Potrivit acesteia, magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria au discounturi de pana la 50% la produsele din colectia toamna/iarna, care duc aproape la dublarea vanzarilor, comparativ cu o perioada normala din an.

Sursa

21 December 2009