Tavanul de la etajul 1 al mall-ului Carrefour Vitantis s-a prabusit intr-o zona unde se afla mai multe restaurante tip fast-food. Suprafata afectata este de aproximativ 150 de metri patrati. Dupa primele estimari sunt circa 10 persoane ranite, dar nici o persoana nu a decedat.


13605-109870-carrefour_vitantis.jpgUPDATE 13:45: Surse oficiale aflate la locul accidentului sustin ca o a doua prabusire a avut loc la complexul comercial Carrefour Vitan, cand serviciile de interventie si echipajele de ambulanta au inceput sa evalueze prima prabusire a tavanului fals. Antoniu Ungureanu, purtator de cuvant al BGS, sustine ca nu sunt raniti.


UPDATE 13:30: Colonelul Adrian Popa de la ISU Bucuresti a declarat ca "intreaga suprafata a tavanului fals de la etajul 1, din zona in care sunt fast-food-urile, s-a prabusit. Nu sunt victime".

Dupa ultimele informatii s-a prabusit o parte din tavanul fals, care a cazut intr-o zona unde se aflau mai multe mese unde erau in jur de 20 de persoane. Nu sunt victime, doar cateva persoane ranite.

Conform primelor informatii s-a prabusit tavanul de la etajul 1, intr-o zona unde se afla mai multe restaurante tip fast-food. Suprafata afectata este de aproximativ 150 de metri patrati. Dupa primele estimari sunt circa 10 persoane ranite, nici o persoana nu a decedat.

UPDATE 13:20: Christian Ciocan, purtator de cuvant al Politiei Capitalei a declarat ca "la fata locului au fost trimise echipaje de politie. La noi nu s-au semnalat victime, dar dupa evaluarea situatiei vom avea o certitudine".

Comisarul Ciocan a precizat ca a fost informat ca ar fi existat o problema in zona scarilor rulante.

Potrivit apelului la 112, mai multe persoane au fost prinse sub daramaturi. Echipaje ale pompierilor, ale SMURD si cele ale Politiei au fost trimise la locul incidentului. Potrivit Luminitei Tudoran, reprezentant al hypermarket-ului nu sunt raniti.

Un martor sustine ca etajul 1 s-a prabusit peste parter: "Sunt patru masini de pompieri si cinci ambulante. Nu stim cati raniti sunt. Am cerut detalii, dar nu ni se dau. Am vazut o doamna ranita la cap. In rest, nu am vazut nimic". Deocamdata, echipajele ambulantelor au intrat sa acorde primul ajutor dar nu au iesit din complex.

"Deocamdata nu a fost gasita nicio persoana sub tavan. Cei care se afla la fata locului au spus ca nu au vazut pe nimeni surprins sub daramaturi, dar in acest moment se fac cautari", a declarat Anca Onofrei, purtator de cuvant ISU.

Sursa

17 September 2010