Braşov, 01.06.2011- Grupul spaniol Volumetric a anunţat astăzi că a început livrările apartamentelor din proiectul rezidenţial Privilegio Braşov,  iar primii clienţi se pot muta în noile locuinţe. Totodată, compania premiază încrederea pe care clienţii au acordat-o proiectului şi primul cumpărător din Privilegio, care a semnat precontratul încă din 2009, a primit un cadou de casă nouă o iconiţă sfinţită şi va fi scutit de plata întreţinerii locuinţei pentru  o perioadă de 2 ani.

18845-02mic.jpg“Ţinem să mulţumim tuturor clienţilor care au cumpărat locuinţe în Privilegio încă din fazele de proiect sau construcţie. Am demarat acest prim proiect în România cu gândul că vom vinde apartamentele după finalizare, însă încrederea acordată de braşoveni ne-a făcut să ne depăşim aşteptările şi să avem deja 35 de locuinţe contractate”, a declarat Jorge Sans Domenech, Preşedintele Volumetric.

“Credem în fiabilitatea soluţiilor de construcţie oferite de noi pentru ridicarea proiectului Privilegio Braşov.  Am respectat toate nevoile de confort şi de siguranţă ale viitorilor locatari, împletind soluţiile tehnice cu cele estetice, specifice unui adevărăt cămin. Nu în ultimul rând, dincolo de respectarea standardelor europene în vigoare din punct de vedere tehnic, ne-am concentrat atenţia pe oferirea unor locuinţe economice, clasificate în clasa A de energie. Eforturile noastre au fost răsplătite de rezultat: calitatea lucrării finale şi respectarea termenelor de livrare sunt dovada că proiectul rezidenţial Privilegio are un potenţial de succes foarte bun.”, a subliniat Dorian Radu, presedintele Virom Internaţional.

Cumpărătorii de locuinţe din perioada crizei nu doar că evită să achiziţioneze apartamente ale căror construcţie nu a început, dar sunt mult mai selectivi şi atenţi la detalii. Printre principalele criterii pe care aceştia le iau în calcul atunci când achiziţionează se află şi renumele dezvoltatorului.  “Considerăm că prin Privilegio Braşov, un proiect finalizat la temen şi în specificaţiile tehnice şi de calitate promise, am pus piatra de temelie a renumelui Volumetric în România”, a spus Dan Fleşariu, directorul general al Volumetric în România.

Proiectul Privilegio Braşov cuprinde 156 de apartamente împărţite pe 36 de tipuri, cu garsoniere, apartamente de două, trei şi 4 camere şi penthouse-uri. Viitorii locatari ai proiectului rezidenţial vor beneficia de 156 de locuri de parcare în subsolul blocului, boxe de depozitare, spaţii comerciale la parter, dar şi o curte interioară cu spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii. Grupul a investit în total circa 25 milioane EUR în proiect.

Compania  a vândut deja 35 de unităţi locative în faza de proiect sau de construcţie. “Deşi piaţa rezidenţială locală este încă greu încercată, interesul pe care clienţii îl manifestă pentru locuinţele din Privilegio ne îndreptăţeste să vedem o majorare a numărului de contracte semnate în perioada imediat următoare. Avem deja tipuri de apartamente care sunt în curs de epuizare.”, a declarat Dan Fleşariu, directorul general al Volumetric România.

Sub sloganul: Apreciezi calitatea şi confortul?, Volumetric anunţă începerea unei noi campanii publicitare care cuprinde un premiu pentru  cumpărătorul cu numărul 50 precum şi apartamente la preţuri promoţionale-exclusiv pentru prima săptămână de campanie. Astfel cumpărătorul cu numărul 50 va primi din partea Privilegio Braşov o excursie de 5 zile în Barcelona, oraşul în care a început,  în urma cu 70 de ani,  povestea Volumetric. Pentru a sărbători inaugurarea proiectului, clienţii pot beneficia de preţuri speciale pentru două apartamente, de două camere şi respectiv de trei camere. Apartamentul de două camere poate fi cumpărat  la 58.000 EUR, TVA inclus, iar cel de trei camere are un preţ promoţional de 82.000 EUR, TVA inclus.

Despre Volumetric: Volumetric este o companie cu tradiţie din Spania, fondată în anii ’50 în Barcelona.  Grupul activează în domenii ca dezvoltarea imobiliară, energie regenerabilă, industria alimentară şi serviciile financiare. Divizia imobiliară are proiecte rezidenţiale în execuţie sau finalizate în ţări ca: Spania, Franta, Ungaria, Polonia şi Romania.  Compania a intrat pe piaţa românească în 2007 şi a demarat primul său proiect imobiliar local în 2009. Compania mai deţine terenuri în Braşov, Piteşti şi Bucureşti, pe care intenţionează să dezvolte şi alte proiecte rezidenţiale.

Despre Virom: Virom International este o companie românească cu experienţă de peste 10 ani pe piaţa locală de construcţii, specializată în principal în realizarea structurilor de rezistenţă din beton armat pentru proiecte de mare anvergură.  Totodată, oferta companiei cuprinde o gama largă de servicii si produse specifice, cum ar fi: cercetare de piaţă, consultanţă pentru dezvoltarea de proiecte, proiectare de specialitate, build & design concept, proiecte « la cheie » . Fie ca sunt sedii de birouri, ansambluri rezidenţiale, hoteluri, imobile de locuinţe sau construcţii industriale, proiectele VIROM reflectă întotdeauna principiile si valorile companiei: Siguranţă, Durabilitate, Responsabilitate, Calitate, Angajament, Implicare. Compania are un portofoliu bogat în zona de proiecte imobiliare printre proiectele cele mai noi la care VIROM a participat ca antreprenor general se numără: Privilegio Brasov – proiect rezidenţial, 24.500 mp; Vivenda Residencias – proiect rezidential, 90.000 mp; Hotel Cismigiu – proiect de restaurare si reconversie funcţională a hotelului Cismigiu – monument istoric şi de arhitectură, 9.000 mp.

Pentru mai multe detalii: [email protected] sau tel: 0733.086.836

1 June 2011