Un mall exclusivist urma sa fie construit in Bucuresti, aproape de Ateneul Roman. Aflati de ce s-a razgandit proprietarul si a decis sa dezvolte un hotel de 5 stele, anuntat drept cel mai luxos din Romania.

sursa:dailybusiness.roOmul de afaceri romano-german Christian Popescu Strohlen avea in plan sa construiasca o galerie comerciala pe 8 etaje in centrul Capitalei. Lucrarile ar fi urmat sa demareze in 2008.

El si-a schimbat insa planurile dupa ce compania prin care trebuia sa dezvolte proiectul, Marvel Group, a fost contactata de mai multe lanturi hoteliere, care doreau sa opereze un hotel de lux in zona.

"Schimbarea proiectului nu a fost determinata de criza, ci de cererea mare pe care am primit-o din partea lanturilor hoteliere. Acum am semnat deja un contract cu unul dintre cele mai luxoase 5 branduri de hoteluri din lume, insa numele este confidential, pentru moment", a spus Edward Popescu, reprezentantul dezvoltatorului.

Acesta a adaugat ca lantul hotelier cu care a semnat contractul le-a oferit "conditii foarte avantajoase", dar nu a oferit alte detalii. "Va fi cel mai luxos hotel din Romania", a mai spus Popescu.



 

Sursa

22 January 2010