Robbie Williams a schimbat în ultimul moment locaţia aleasă pentru nunta sa cu Ayda Field, cu care are o relaţie de patru ani.

Astfel, după ce şi-a anunţat invitaţii că ceremonia urma să aibă loc pe insula Catalina, fostul membru al trupei Take That s-a răzgândit şi, din motive de securitate, a preferat să-i jure credinţă veşnică iubitei sale chiar în curtea uneia dintre cele trei case pe care le deţine în Los Angeles.

Potrivit ediţiei electronice a publicaţiei Daily Mail este vorba despre conacul din Mulholland Estates, o zonă din cartierul Beverly Hills, care cuprinde proprietăţi de zeci de milioane de dolari şi care este protejată de porţi impunătoare, şi care este, în acelaşi timp, păzită de gardieni înarmaţi.

Robbie Williams şi Ayda Field au optat pentru o ceremonie restrânsă şi au avut doar 75 de invitaţi, printre care s-au numărat Cameron Diaz şi Rachel Hunter, notează The Sun.

Casa în curtea căreia Robbie Williams a renunţat la statutul de burlac valorează 13 milioane de lire streline şi se învecinează cu proprietăţi care aparţin altor vedete precum Paris Hilton, Avril Lavigne şi Brian Wilson, component al trupei Beach Boys.


11 August 2010