Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, lansează, în luna aprilie, Masterline 8, un sistem pentru ferestre disponibil în 3 variante de design, ceea ce îl recomandă pentru orice categorie de proiect, indiferent de stilul arhitectural vizat.

39812-masterline.jpg„Suntem siguri că Masterline 8, datorită numeroaselor oportunități de design pe care le oferă, a proprietăților termice și nivelului de etanșeitate, îndeplinește cele mai exigente cerințe ale profesioniștilor, respectând totodată noile tendințe arhitecturale care mizează pe maximizarea luminii naturale”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

Potrivit declarațiilor sale, prin acest nou sistem, Reynaers s-a concentrat asupra durabilității și aspectelor ecologice. Astfel, sistemul inovator impresionează printr-o adâncime de 87 mm și performanțe termice excelente structurate pe trei nivele de izolare – standard, izolare ridicată (High Insulation) și izolare superioară (High Insulation+). De asemenea, Masterline 8 își demonstrează eficiența și prin suprapunerea marită a garniturii centrale peste cercevea, fapt care facilitează calibrarea ferestrei pentru etanșare în timpul instalării.

Numeroasele variante de design disponibile îi oferă sistemului posibilitatea de a se preta pe orice stil arhitectural, fie că se dorește completarea unui design contemporan, ori adaptarea unui stil clasic, tradițional. De asemenea, modelul Deco, caracterizat prin linii oblice, este ideal pentru clădirile moderne de birouri.

În plus, în dezvoltarea acestui sistem inteligent lansat de Reynaers, s-a pus un accent puternic pe simplificarea proceselor de execuție și montaj, aceste avantaje fiind două dintre cele mai importante solicitări primite din partea fabricanților.

„Cel mai important aspect al acestui produs îl reprezintă faptul că o astfel de serie se lansează o dată la 20-25 ani, Masterline 8 fiind succesorul seriei Concept Systems lansată de compania noastră în anii 90. Este practic o nouă platformă”, a menționat Daniel Popa.

Produsul a fost deja lansat în Belgia, Luxemburg și Elveția, iar în luna aprilie urmează a fi disponibil și pe celelalte piețe în care Reynaers este prezent, printre care și România.

# # #

Despre Reynaers România

Cu sediul central în Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere. Inființată în anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajați în 37 de țări din întreaga lume și exportă în peste 60 de țări de pe 5 continente.

Prezență pe piața locală încă din 2006, Reynaers Aluminium România a cunoscut o creștere rapidă pe piața de profil, produsele adresându-se proiectelor rezidențiale, comerciale, office sau industriale. În 2015 compania a raportat, pe plan local, un business de 7 milioane de euro.

31 March 2016