Finalul anului 2009 se apropie cu paşi repezi, iar 2010 se pregăteşte deja să bată la uşă. Dacă criza nu v-a permis să vă faceţi planuri mai deosebite de vacanţă, Arcub vă invită în Piaţa Constituţiei din Bucuresti, să petreceţi cu bani puţini.  

foto:www.afterparty.roÎn acest an, Primăria Municipiului Bucureşti prezintă de Revelion un spectacol de neuitat. Organizat de ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale, evenimentul va anima nu doar Piaţa Constituţiei, ci şi Bulevardul Unirii.

Programul va începe la orele 19.00 cu muzică bună şi artişti îndrăgiţi. Piaţa Constituţiei va fi luată cu asalt în noaptea dintre ani de unii dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului, vorbim de Marcel Pavel, Vama, Direcţia 5, Bere Gratis, Vlad Miriţă, Alex, Voltaj, Iris, Smiley.

Între recitalurile trupelor şi soliştilor, un DJ va mixa live şi va anima piaţa pentru bucureştenii dornici de dans. Ultimele minute din 2009 şi primele din Noul An vor fi celebrate pe ritmurile celor de la Sistem.

Şi primarul Capitalei va fi prezent la eveniment. Trecerea dintre ani va fi marcată de un joc senzaţional de lumini, lasere şi artificii. Show-ul va fi sincronizat pe muzică şi va folosi peste 5000 de efecte de lasere şi pirotehnice. Flăcări de până la doi metri vor izbucni din 24 de puncte ale scenei şi vor încinge atmosfera.

După ora 00.30, petrecerea se va muta în acorduri de orchestre pe Bulevardul Unirii. Petrecerea se va încheia în jurul orelor 02.00.

În Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, are loc ProTevelion 2010, organizat de către PRO TV, PRO FM și MTV.  Dintre artiştii care îi vor încânta pe bucureşteni se numără Andreea Banică, Inna, Puya, Loredana Groza, dar şi trupele Voltaj şi Simplu. La miezul nopţii şi aici este pregatit un foc de artificii grandios şi jocuri de lumini.


28 December 2009