Reteaua privata de sanatate Regina Maria a inchiriat in cladirea 1 din Conect Business Park o suprafata utila de 226 mp si isi va stabili aici un call center care va deservi intreaga retea. Tranzactia a fost intermediata de catre compania de consultanta imobiliara Capital Property Advisors.

25470-3.jpgParcul de afaceri de la Conect a inceput sa fie dezvoltat in zona Pipera – Dimitrie Pompeiu, in imediata apropiere a statiei de metrou, inca din anul 2004, gazduind astazi branduri precum  Gecad, Domo, Softwin sau Dell.  

Totodata, Capital Property Advisors a anuntat finalizarea unei alte tranzactii pe piata de birouri, prin care compania HSG Zander a inchiriat Casa Daneza de pe strada Thomas Masaryk.

Compania de origine germana HSG Zander care ofera servicii de facility management si-a relocat sediul central din zona Baneasa, alegand Casa Daneza, o cladire istorica recent renovata, situata pe strada Thomas Masaryk, unde a inchiriat o suprafata utila de 202 mp.

Capital Property Advisors activeaza pe linii de business precum: investitii, terenuri, evaluare, consultanta & research si brokeraj. Compania a fost creata prin asocierea dintre Radu Lucianu, un expert in industria imobiliara, si membrii fondatori ai companiei Capital Partners, oameni de afaceri cu o vasta experienta in domeniul bancar, fuziuni & achizitii si industrie.

Grupul de companii din care face parte si Capital Property Advisors a consiliat in 2011 tranzactii imobiliare in valoare cumulata de 40 de milioane EUR.

 

Sursa

27 June 2012