Retailerul polonez de îmbrăcăminte pentru bărbaţi Franco Feruzzi a deschis al doilea magazin din România, după ce a închiriat un spaţiu de 346 de mp în centrul comercial Fashion House Outlet Center, potrivit companiei Cushman & Wakefield care a intermediat tranzacţia.

14950-franco_feruzzi_fho1_05276500.jpgRetailerul mai are închiriată o suprafaţă şi în Afi Palace Cotroceni, încă de la deschiderea de anul trecut din octombrie.

Franco Feruzzi este un brand originar din Polonia adresandu-se barbatilor ce doresc sa abordeze un stil „smart casual" şi deţine 35 de magazine dintre care 30 se află în Polonia, iar în Lituania şi Letonia brandul este prezent cu câte un magazin.

Cushman&Wakefield a mai intermediat în Fashion House închirierea magazinelor: Otter, Levi's, Ecco, Timberland/Nautica, Puma, Champion, Stone Creek, US Polo, Replay, Benvenuti, Quiksilver, Camel Active.

Fashion House Outlet center ofera produse la brandurilor cunoscute internationale dar si locale la discount-uri permanenete, zilnic, cuprinse intre 30 si 70%.


Sursa

9 November 2010