RE/MAX îşi face apariţia pe circuitul de Formula 1. Logo-ul companiei care e lider internaţional în imobiliare va fi prezent pe toate platformele de branding ale echipei Toyota, inclusiv pe salopetele piloţilor echipei Panasonic Toyota Racing, pe căştile membrilor echipajului şi la pit stop.

RE/MAX face echipă cu ToyotaCu o medie de 55 milioane de persoane care urmaresc fiecare cursa la televizor, şefii celor două companii au salutat parteneriatul desemnând RE/MAX Europe " Furnizor Oficial de Servicii Imobiliare" pentru Toyota Motorsport, ca şi câştigător cert al următorului scop comun şi anume extinderea statutului de lideri de piaţă.

" Ca si la Toyota Motorsport si la RE/MAX Europe avem o pasiune pentru calitate, inovatie si servicii. Agentii nostri din 38 de tari europene isi dezvolta excelenta in fiecare zi.

"Suntem entuziasmati sa facem echipa cu Toyota Motorsport si avem ferma convingere ca acesta este cel mai potrivit parteneriat pentru a creste recunoasterea faptului ca RE/MAX este alegerea cea mai buna pentru servicii imobiliare",  a spus Chuck Lemire, Chief Operating Officer al RE/MAX Europe Regional Services.

Brandul RE/MAX Europe şi-a făcut prima apariţie oficială alături de echipa Panasonic Toyota Racing în timpul lansării noii masini de Formula 1 a echipei, monopostul TF109.

RE/MAX este reţeaua de francize imobiliare cu cea mai mare creştere în Europa şi în România. Un sistem global de francize imobiliare în peste 70 de ţări care acum este în cel de-al 36-lea an de creştere, RE/MAX are peste 7.000 de birouri independente cu peste 100.000 asociaţi de vânzări în întreaga lume.

2 aprilie 2009