+250 agenți Au absolvit cursul de reguli MLS.ro

MLS.ro este un Serviciu MLS operat din punct de vedere tehnic și comercial de furnizorul Flexmls România și reglementat 100% de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR). MLS.ro este unul dintre cei trei piloni de baza ai APAIR, alături de Codul Etic și Educație.

MLS pune bazele unei piețe imobiliare organizate, reprezentând atât sursa de informații despre proprietățile și tranzacțiile imobiliare, cât și instrumentul de cooperare între agenții imobiliari. Misiunea acestui sistem este să le ofere profesioniștilor imobiliari, agenți și evaluatori, o modalitate de a își face meseria foarte bine și de a oferi servicii valoroase la fiecare pas din activitatea lor.

Cursul privind regulile MLS este ținut de Sorin UDREA, manager de agenție imobiliară, specializat în vânzarea de proprietăți rezidențiale. Sorin UDREA este membru APAIR, încă de la înființarea organizației și fondatorul Flexmls Romania (astăzi MLS.ro)

Pentru agenții și managerii de agenții imobiliare, sistemul de reprezentare exclusivă este ceea ce își doresc pentru afacerea lor, iar MLS.ro pune la dispoziție o aplicație care cuprinde toate instrumentele și informațiile de care au nevoie. Pentru evaluatorii imobiliari care doresc să se diferențiere în fața clienților, MLS.ro este instrumentul complet pentru a genera rapoarte de încredere și de calitate

spune Sorin UDREA, Realtor și trainer APAIR.

MLS.RO (POWERED BY FLEXMLS) ÎN ROMÂNIA

Flexmls a fost lansat în România în anul 2007, ca un serviciu de colaborare între agențiile imobiliare și de listare a proprietăților cu reprezentare exclusivă.

În urma testării pe piața locală și a feedbackului primit de la utilizatori, în 2011 a fost adăugat serviciul de bază de date FSBO, cu scopul de a utiliza toate funcționalitățile Flexmls, inclusiv prospectarea inteligentă, analiza comparativă de piață, statisticile, portalul pentru cumpărători.

Din 1 Decembrie 2020, sistemului Flexmls i s-a adăugat interfața publică MLS.ro ca un serviciu suplimentar, având rolul de promovare și de informare a profesioniștilor și publicului larg privind beneficiile MLS-ului. Tot din 1 decembrie 2020, MLS.ro a trecut la cea de a doua fază de dezvoltare, devenind o piață de tranzacționare organizată, în adevăratul sens al cuvântului.

FLEXMLS ÎN LUME

Flexmls este creat și furnizat de FBS Data Systems din North Dakota, SUA. În cei peste 30 de ani de existență, compania a evoluat în paralel cu industria imobiliară americană, trecând prin toate fazele tehnologice ale produselor de tip MLS (Serviciu de Listare Multiplă) pentru agenți imobiliari și evaluatori: de la carți MLS cu listările oferite spre cooperare, la aplicații desktop, Flexmls Web și pâna la aplicațiile mobile de astăzi, pentru iOS și Android.

Flexmls deservește, în prezent, peste 240.000 de utilizatori.

Reprezentarea exclusivă

Introducerea reprezentării exclusive pe piața imobiliară din România a venit la pachet cu ideea de educație continuă.

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) pune accent atât pe necesitatea perfecționării profesionale, cât și pe importanța specializării pe anumite activități din domeniul imobiliar.

APAIR pune la dispozitia REALTORILOR și a agenților imobiliari din România un program educațional complex, adresat atât agenților imobiliari aflați la început de drum în industria imobiliară, cât și agenților imobiliari cu experiență, dornici de specializare.

Prin parteneriatul cu NAR și cu institutele afiliate NAR (REBI si REBAC), REALTORII pot obține acreditări și certificări recunoscute la nivel internațional.

De asemenea, REALTORII au acces la cea mai mare bibliotecă online din domeniul imobiliar, accesibilă, de asemenea, în virtutea parteneriatului dintre APAIR și NAR.

21 February 2022