Compania Regatta îşi extinde Departamentul de Evaluări şi lansează două pachete de servicii speciale: "Corporate" şi  "Bank-Leasing".

sursa foto:consulteval.ro„În calitatea de director al acestui departament, îmi propun, pe termen scurt, creşterea cifrei de afaceri cu peste 50%. Printre alte măsuri pentru a atinge acest scop ne bucurăm să anunţăm că ne-am întărit echipa de evaluări cu trei persoane", a declarat Anca Barbăroşie, director al Departamentului de Evaluări Regatta.

Primul pachet, „Corporate" vrea să atragă companiile ce apelează des la evaluarea şi reevaluarea proprietăţilor şi conţine şi consultanţă pentru reducerea fiscalităţii. Pentru cei care au mai mult de cinci proprietăţi de evaluat şi pentru partenerii lor de afaceri se oferă discounturi de până la 10%.

Al doilea pachet, „Bank-Leasing" se adresează băncilor şi societăţilor de leasing şi oferă servicii de evaluare pentru toate tipurile de imobile.  Discounturile pot ajunge în acest caz  până la 20%.

„În ceea ce priveşte evaluările, putem spune că ne aflăm cu siguranţă în topul primelor cinci agenţii imobiliare din România care oferă aceste servicii. Este important de precizat că suntem singura agenţie cu capital românesc prezentă în acest top. Avem ca target în acest an creşterea cotei de piaţă cu cel puţin 5%", declara Anca Barbăroşie, Director al Departamentului de Evaluări Regatta.

Valoarea proprietăţilor evaluate este cuprinsă între 100.000 şi 33.000.000 euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

 „Cele mai multe cereri de evaluări pe care le-am primit au venit din partea băncilor şi instituţiilor de creditare, fiind necesare pentru garantarea unor finanţări. În general este vorba despre evaluarea unor proprietăţii specializate cu valoare de până la 1.000.000 de euro. Am avut şi avem încă cereri constante de evaluare pentru proprietăţi cu valori de peste 10.000.000 de euro; politica internă de confidenţialitate ne împiedică însă să exemplificăm", completează Anca Barbăroşie.

 

25 August 2010