Cel mai mare eveniment imobiliar organizat vreodată la malul mării, Regata Imobiliară, şi-a deschis ieri porţile pentru vizitatori. Oferte de top, maşini premium şi yachturi de lux sunt atracţiile târgului organizat de Imopedia.ro, în parteneriat cu Primaria Constanţa, în faţa hotelului Rex din Mamaia până duminică, 8 august.

13004-telegraf.jpgRăzvan Muntean, directorul general al Imopedia.ro a declarat, cu prilejul deschiderii evenimentului, că zona de lux aleasă pentru desfăşurarea Regatei Imobiliare nu a fost deloc una întâmplătoare, oportunitatea achiziţionării unei case pe vremuri de criză ne fiind un secret pentru nimeni. El a arătat că mulţi investitori caută oportunităţi, iar casele de vacanţă sunt vizate cu precădere în această perioadă. De altfel, la Regata Imobiliară, mai bine de trei sferturi dintre oferte îi vizează pe cei în căutarea unei „second home". Circa 40 de proiecte imobiliare cu mii de oferte îşi aşteaptă cumpărătorii la Regata Imobiliară.


Ofertele, spun organizatorii, satisfac cele mai variate cerinţe, expozanţii aducând locuinţe cu preţuri tentante, de la garsoniere de 25.000 de euro, până la vile exclusiviste de 800.000 euro. Cei interesaţi în achiziţionarea unei case de vacanţă au posibilitatea, la Regata Imobiliară, să aleagă cea mai bună ofertă, atât la mare, cât şi la munte. Pe de altă parte, cei care vor să fugă în vacanţă departe de ţară pot alege Grecia, Regata Imobiliară aducând celor interesaţi un ansamblu de vile situat pe malul Mării Egee. Târgul va fi deschis până sâmbătă, în intervalul orar 16.00-23.00, iar duminică, de la 11.00 până la 16.00.

Sursa

6 August 2010