"Mai mult dect imobiliare este ceea ce v-am promis si ne tinem in continuare de acest angajament! Imopedia.ro va invita la o noua provocare, un altfel de eveniment imobiliar, mai dinamic unde am pregatit o multime de surprize: case, yachturi si masini de lux. Toate intr-un singur loc: la malul marii! www.targimobiliar.eu

TNI sustine "Regata Imobiliara" - targ de case, yachturi si masini de lux, eveniment organizat de IMOPEDIA in colaborare cu Primaria Constanta !

"Mai mult decat imobiliare este ceea ce v-am promis si ne tinem in continuare de acest angajament! Imopedia.ro va invita la o noua provocare, un altfel de eveniment imobiliar, mai dinamic unde am pregatit o multime de surprize: case, yachturi si masini de lux. Toate ntr-un singur loc: la malul marii!

Si, pentru ca regalul sa fie deplin, targului propriu-zis si se va alatura si unul virtual unde, pe toata perioada desfasurarii lui, cei care nu ajung fizic la eveniment, vor avea posibilitatea sa-l viziteze online! Expozantii vor iesi extrem de castigati: platesc pentru o prezenta la targ, dar vor aduna vizibilitate cat pentru doua.

Toate acestea, pentru ca vrem ca partenerii nostri sa-si mentina afacerile cu panzele umflate de vant si cand potentialii cumparatori sunt in vacanta!
Va invitam asadar in perioada 5-8 august 2010, in Mamaia, pe plaja de la Rex, sa participati la Regata Imobiliara, un targ imobiliar cu totul iesit din comun organizat de Imopedia.ro in parteneriat cu Primaria Constanta.

2500 de mp de plaja vor fi dedicati adevaratilor navigatori care se disting pe timp de furtuna Si care aduc n atentia vizitatorilor oferte imobiliare de exceptie Si proiecte rezidentiale n exclusivitate. La targ vor participa agentii imobiliare si dezvoltatori imobiliari veniti din toata tara si din strainatate, dar si reprezentanti din domeniile conexe. Totodata, cei interesati vor putea cere sfaturi reprezentantilor institutiilor financiare prezente la eveniment.

Tot cu gandul la partenerii nostri, pe langa vizibilitatea oferita in cele patru zile de targ, IMOPEDIA.ro ofera discounturi la cazare pentru cei mai hotarti dintre ei.

Totodata, fortam limitele banalului cu o reprezentatie spectaculoasa de cai putere: 500 de metri patrati pe care masinile premium vor arata ca isi merita locul in elita.

Si daca e mare si soare, va invitam sa luati parte si la un concurs de yacht-uri organizat pe Marea Neagra in parteneriat cu Blue Marine Yachts, unde si-au anuntat prezenta mpatimiti ai yachting-ului din tara si de peste hotare.

Ne aSteptam ca la eveniment sa participe in cele patru zile de trg 15.000 de vizitatori.

Evenimentele speciale nu vor lipsi din agenda:

Vineri, 6 august: Business lounge Cum navigheaza piata imobiliara de lux?
Smbata, 7 august: Gala Regata Imobiliara.
Duminica, 8 august: Desemnarea castigatorului tombolei Regata Imobiliara curs de yachting oferit de Blue Marine Yachts.

Sa ne bucuram de o comunitate imobiliara interesata sa priveasca n zare, sa Si puncteze traseul pe termen lung Si sa Si potriveasca velele la momentul potrivit!

1 July 2010