Alpha Bank Romania lanseaza noua campanie “Recomanda un prieten si primesti evaluarea imobilului”, prin care clientii ce opteaza pentru obtinerea unui credit prin intermediul programului “Prima Casa 3”, primesc contravaloarea evaluarii imobilului, daca recomanda acelasi tip de finantare unui client nou.

16846-blocuri_baia_mare.jpgCampania se desfasoara pe intreg parcursul lunii martie, iar primii 100 de clienti eligibili, ce recomanda creditul Alpha Housing Prima Casa, unui client nou, beneficiaza din partea bancii de plata serviciului de evaluare, in limita a 100 euro.

Promotia se adreseaza atat persoanelor fizice care la data inceperii campaniei aveau deja depusa o cerere de obtinere a creditului “Prima Casa 3”, aflata in curs de analiza, cat si celor care vor depune cererea de finantare pana la data de 31 martie 2011.

Pot castiga evaluarea locuintei clientii ce recomanda acelasi tip de finantare catre un client nou cu respectarea conditiilor campaniei. Clientii recomandati trebuie sa depuna, in perioada campaniei, la unitatile bancii, odata cu cererea de credit, formularul de recomandare completat si semnat de ambele parti. Vor fi desemnati castigatori clientii ale caror dosare de credit, inclusiv al clientului care a fost recomandat, au fost aprobate de catre Banca si trimise la FNGCIMM, pana la data de 31 martie 2011.

Valoarea creditului acordat prin programul Prima Casa 3 este de pana la 66.500 EUR (sau echivalentul in lei), cu un avans de minim 5%, iar banca nu percepe nici un comision pentru acest tip de finantare. De asemenea, clientii beneficiaza si de o oferta speciala la asigurarea locuintei, prin societatea de asigurare partenera.

Mai multe informatii despre Alpha Housing Prima Casa si despre noua campanie promotionala, sunt disponibile pe www.alphabank.ro, precum si in toate unitatile din Bucuresti si din tara.

10 March 2011