Echilibrul fragil în care se află consultantul imobiliar în raport cu dezvoltatorii şi clienţii, costurile de mentenanţă - cum afectează relaţia chiriaş - proprietar şi cum pot fi eficientizate, cerere versus ofertă pe spaţii de birouri. Acestea sunt temele care vor fi abordate în cadrul celei de-a zecea ediţii a Realty- Romanian Forum on Real Estate Market.

Evenimentul va avea lor pe 29 octombrie, iar programul său va fi structurat pe trei sesiuni principale de discuţii şi va include prezentarea unei analize a lecţiilor învăţate la un an după apariţia crizei în România, studii de caz locale şi internaţionale despre practici ce au funcţionat sau au dat greş, strategii pentru a dezvolta un proiect de succes, sustenabil chiar şi pe timp de criză, precum şi elemente de etică în sectorul imobiliar, în România şi în Europa.

Realty este cel mai longeviv eveniment din seria Business Review Forum, un eveniment de tradiţie pentru industria de real estate, care a reunit de-a lungul celor 9 ani de desfăşurare cei mai importanţi specialişti din domeniile imobiliar, construcţii, consultanţă, finanţe-bănci, investiţii, reprezentanţi de top ai celor mai importante companii din România.

 

 

8 October 2009