Contactul recent cu peste 1.000 de familii şi ultimele studii de piaţă au arătat că astăzi numeroase familii care doresc să se mute într-o locuinţă nouă fie nu dispun de suficiente resurse financiare cash, fie nu sunt acceptate de bănci pentru a obţine un credit, fie au deja un credit în derulare.

17051-172549-euiro.jpgDe aceea, dezvoltatorul Impact D&C S.A. propune familiilor interesate să se mute într-o locuinţă nouă în ansamblurile din oraşele Bucureşti, Constanţa, Ploieşti şi Oradea două soluţii deosebite începând cu luna martie 2011: soluţiile de achiziţie „Max Avantaj" şi „Rent2Buy9".

Pachetul financiar "Max Avantaj" - sistem combinat de plăţi în tranşe anuale şi rate lunare pe o perioadă de 10 ani - este destinat persoanelor active, care preferă să plătească apartamentul în rate la dezvoltator, având avantajul flexibilităţii la plata ratelor. Se oferă posibilitatea achitării apartamentului într-un sistem combinat de rate lunare pe o perioadă de 10 ani, la care se adaugă tranşe anuale (echivalentul a 6%-8% din total) ce trebuie achitate la sfârşitul fiecărui an de contract.

Pachetul financiar „Rent2Buy9" - după 9 luni primeşti discount chiria pe şase luni - se adresează persoanelor care preferă să testeze întâi şi apoi să cumpere. Spre exemplu, acestea au posibilitatea, prin Rent2Buy9, să închirieze un apartament în Greenfield cu drept de preemţiune la achiziţia acestuia, pe perioada de contract. Clienţii încheie un contract de închiriere, fără nici o obligaţie suplimentară. Dacă se decid să cumpere în primele 9 luni, beneficiază de un discount echivalent cu chiria pe şase luni. Diferenţa rămasă poate fi achitată din surse proprii, prin credit bancar sau în rate direct la dezvoltator.


Sursa

16 March 2011