Dobânzi mai mici pentru clienţii Raiffeisen Bank. Banca a redus dobânzile la creditele negarantate în lei cu până la 2%, iar la produsele de economisire în lei cu până la un punct procentual şi a lansat un produs nou ce combină asigurarea de şomaj cu perioada de graţie.

sursa:wall-street.ro"Efectul politicii monetare a BNR se face simţit atât în evoluţia ROBOR, cât şi în dobânzile practicate de băncile comerciale. Pentru a sprijini clienţii care au nevoie de credite, am decis să reducem dobânzile cu până la 2% şi să lansăm un produs nou care oferă o protecţie suplimentară, prin combinarea asigurării de şomaj cu o perioadă de graţie", a declarat directorul ariei clienţi persoane fizice a Raiffeisen Bank, Radu Topliceanu, citat de NewsIn.

Astfel, Raiffeisen Bank a redus cu până la două puncte procentuale dobânzile la creditele negarantate în lei cu dobândă fixă (produsul Flexicredit) acordate persoanelor fizice, cel mai scăzut nivel fiind de 10,50% pe an.

Totodată, banca a lansat o campanie promoţională pentru clienţii care contractează creditul de nevoi personale Flexicredit în perioada 22 februarie - 15 aprilie 2010, prin care pot beneficia de întreruperea plăţii ratelor timp de 3 luni, succesive sau nu, oricând pe parcursul perioadei de creditare, asigurare de viaţă şi şomaj şi dobânzi începând de la 10% pe an. Dobânzile la produsele de economisire în lei au fost reduse cu până la un punct procentual, ajungând la 8,25% pe an, în funcţie de tipul de depozit şi de suma economisită, se mai arată în comunicatul Raiffeisen Bank.

În plus, Raiffeisen Bank continuă să ofere o dobândă cu 0,25% mai mare decât cea la depozitul standard în lei la 3 şi 6 luni, cu dobândă fixă pensionarilor şi salariaţilor care-şi primesc pensia, respectiv salariul, pe un card Raiffeisen Bank.


24 February 2010