Compania de consultanţă imobiliară Capital Property Advisors, înfiinţată anul trecut de Radu Lucianu – fostul country manager al CBRE România şi de fondatorii casei de investiţii Capital Partners, a anunţat extinderea activităţii prin deschiderea unui departament de închirieri în zona de retail.

23894-mihaela_petruescu_9bf3bcc53d.jpg„Noul departament a fost deschis ca o consecinţă firească a intensificării activităţii de brokeraj cu terenuri pentru produse de retail şi va deservi atât proprietarii de centre comerciale cât şi retailerii prezenţi pe piaţa românească”, a declarat Radu Lucianu.

Departamentul va fi condus de Mihaela Petruescu, un consultant cu o experienţă de peste şase ani pe piaţa locală de retail. Petruescu a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava şi are un Master în Comunicare de Afaceri din cadrul Academiei de Studii Economice. Pâna acum a fost implicată, din funcţia de account manager al departamentului de retail din CBRE România,  în toate etapele de închiriere a  unor proiecte precum Arena Mall Bacău, Era Shopping Park Iaşi, Mureş Mall Târgu-Mureş, Adora Mall Craiova, Corall Constanţa, Cora Braşov.

Grupul de companii din care face parte şi Capital Property Advisors a consiliat în 2011 tranzacţii imobiliare în valoare cumulată de 40 de milioane euro.

Principalii concurenţi ai noii companii sunt Colliers International, DTZ Echinox, Jones Lang LaSalle, CBRE România, Cushman & Wakefield şi The Advisers/Knight Frank.

 

Sursa

16 March 2012