Regia Patrimoniului Protocolului de Stat încă încearcă să strângă bani prin vânzarea de proprietăţi, dar ofertele par să fie atât de departe de realitatea imobiliară românească încât participanţii lipsesc aproape de fiecare dată. La fel s-a întâmplat şi la ultima licitaţie, unde au fost scoase la vânzare opt apartamente.

24508-vila_protocol.jpgCele opt apartamente scoase la licitaţie de RA-APPS miercuri nu au avut niciun potenţial client. Este vorba despre locuinţe cu trei şi patru camere, cu suprafeţe cuprinse între 138 şi 161 mp şi preţuri de pornire care variază între 187.000 şi 222.000 euro. Toate sunt situate în sectorul trei, pe Aleea Cauzasi. Cu doar o zi mai devreme, RA-APPS a organizat licitaţii pentru vânzarea a şase apartamente şi două spaţii comerciale din Bucureşti, dar din nou fără succes.

Regia nu se lasă însă descurajată de eşecurile avute în mod constant cu aceste licitaţii. Din contră, intenţionează să organizeze o nouă licitaţie pentru aceleaşi proprietăţi, fără să modifice în niciun fel preţul de pornire.

Vânzarea proprietăţilor RA-APPS este un demers susţinut, care a început în primăvara acestui an. S-au organizat mai multe licitaţii pentru mai multe proprietăţi, dar foarte puţine dintre ele au şi fost vândute. De fapt, lipsa de interes este atât de acută încât multe dintre aceste proprietăţi au fost scoase la vânzare şi în anii anteriori, dar fără succes.

Scopul întregului proces de vânzare a acestor proprietăţi este încasarea a peste 160 milioane euro din vânzarea imobilelor RA-APPS.

CITEȘTE ȘI: Află cine stă în vilele scoase la vânzare de RAPPS 

 

26 April 2012