Rezultatele înregistrate de King Sturge la jumătatea anului financiar confirmă previziunile inţiale ale pieţei de property management.

Primul semestru al anului financiar 2009-2010 a adus o creştere de 25% a veniturilor nete realizate de departamentul de Property Management, în comparaţie cu anul 2008.

Doina Badea, directorul departamentului de Property Management declară că firma a planificat şi până în acest punct, a şi reuşit să genereze o creştere „sănătoasă" a business-ului de property management: „când cîştigăm noi mandate de property management, acordăm o atenţie specială clienţilor existenţi, pentru a ne asigura că nivelul de calitate al serviciilor prestate nu scade, ci se îmbunătăţeşte constant, lucru demonstrat şi de recomandările recent primite de la clienţi. În acest mod, am reuşit să obţinem o rată de retenţie a clienţilor de 100% şi o creştere de 25% a veniturilor nete prin cîştigarea a două noi contracte în primul semestru al anului financiar 2009-2010".

King Sturge şi-a îmbunătăţit de asemenea prezenţa regională în Vestul României, prin cooptarea unei echipe locale in Timişoara, aflate sub coordonarea lui Florin Dumitrescu, unul dintre veteranii property management-ului din România.

Al doilea semestru al anului financiar pare şi mai promiţător pentru segmentul de property management, conform reprezentanţilor King Sturge. Compania poartă negocieri avansate pentru mai mult de 400,000 metri pătraţi suprafaţă închiriabilă de spaţii comerciale, de birouri, industriale şi din sectorul public, cu un potenţial de 600,000 Euro venituri nete pentru departamentul de Property Management până la sfârşitul anului 2010. Gama de servicii prestate acoperă atât consultanţă cât şi administrarea de zi cu zi a proprietăţii.

Notă către editori:

King Sturge şi-a deschis filiala în Bucuresti în anul 2006. Compania oferă o gamă largă de servicii incluzând consultanţă în investiţii, agenţie, administrarea proprietăţii şi a portofoliului, evaluări şi cercetări de piaţă precum şi management de proiect.

King Sturge LLP, cu sediul în Londra, este una din primele 10 companii de consultanţă imobiliară din Europa (42 de sedii în 14 ţări), având o reţea cuprinzătoare de peste 215 de birouri independente şi asociate în 47 de țări, incluzând Europa Continentala, Asia Pacific şi America de Nord. Peste 3.800 de angajaţi la nivel mondial lucrează în servicii imobiliare şi complementare în sectorul comercial, incluzând segmentele industrial, birouri, comercial şi leisure și rezidențial.

În Europa, King Sturge operează în majoritatea centrelor economice din Marea Britanie si principalele orașe ale Europei continentale. În Asia Pacifică, firma are asociații în Australia, Indonezia, Malaezia și Noua Zeelandă. În Americi, King Sturge are parteneriate în Nord, Centru și Sud, prin inetrmediul King Sturge CORFAC International și ChainLinks Retail Advisors.

Prin intermediul unei asocieri cu o companie de administrare a averilor personale, King Sturge este acum prezentă și în Orientul Mijlociu. Primul sediu va fi înființat în Dubai, concentrându-se pe statele membre ale Consiliului de Cooperare din Golf (CCG), grup format din Arabia Saudită, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Oman și Qatar.

Pentru informații suplimentare vă stau la dispoziție:

Doina Badea, Head of Property Management 021 311 54 44
[email protected]

Luiza Chesler, Marketing & PR Officer, King Sturge 021 311 54 44
[email protected]

 

26 noiembrie 2009