Geodis Calberson a semnat cu ProLogis, lider mondial în furnizarea de spaţii de distribuţie, un contract de închiriere pentru 20.790 mp în Clădirea 4 din ProLogis Park Bucureşti A1. În plus, Geodis a extins contractul de închiriere pentru 3.490 mp în Clădirea 2 din cadrul aceluiaşi parc. În urma acestor două tranzacţii, ProLogis Park Bucureşti A1 este în acest moment complet închiriat.

15622-prologis1.jpgGeodis Calberson, furnizor de servicii de logistică şi transport internaţional pentru terţi, parte a SNCF (Căile Ferate Franceze), deţine peste 44.000 mp de spaţiu închiriat în ProLogis Park Bucureşti A1, parc logistic modern situat de-a lungul autostrăzii Bucureşti-Piteşti, principala conexiune est-vest a României, la aproximativ 23 km vest de Bucureşti. Pe teritoriul Europei, SNCF are peste 421.000 mp de spaţiu închiriat în 20 de centre de distribuţie ale ProLogis.

„Geodis este un client al ProLogis la nivel global, iar acest lucru a contribuit la stabilirea unui parteneriat puternic şi pe termen lung", a declarat Pierre Kosc, general manager Geodis Calberson România.

Parcul ProLogis cuprinde patru clădiri totalizând 108.000 mp de spaţiu industrial de clasă A, certificat conform standardelor EPC. În afară de Geodis, printre clienţii parcului se numără Augsburg International Impex, cargo-partner, Centrum Logistics, Gefco, Kuehne+Nagel şi Omega Transport & Logistics.

Portofoliul ProLogis în Europa Centrală şi de Est cuprinde 3,7 milioane mp, în 41 de parcuri industriale.


14 December 2010