Târgul Imobiliar Project Expo a ajuns la cea de-a 25-a ediţie. Cu această ocazie, între 15 şi 17 noiembrie, vizitatorii se vor bucura de oferte speciale şi discounturi semnificative de preţ. Mai mult, organizatorii anunţă lansarea unei premiere absolute pentru un târg imobiliar.

32378-targ.jpgLa sfârşitul acestei săptămâni, la Sala Palatului, Târgul Imobiliar Project Expo aniversează ediţia cu numărul 25 şi ultima din acest an. Cele mai renumite agenţii imobiliare din Bucureşti, cei mai importanţi dezvoltatori şi cei mai experimentaţi brokeri financiari vor fi prezenţi la această aniversare, pentru care organizatorii au pregătit surprize şi noutăţi.

 „Târgul Imobiliar Project Expo vine cu o noutate absolută pentru un eveniment de acest tip: o zonă dedicată strict închirierilor de locuinţe. Cei care încă nu îşi permit să achiziţioneze o casă, dar s-au săturat să locuiască împreună cu părinţii sau într-un cămin studenţesc, au acum ocazia să aleagă proprietatea ideală pentru ei, dintre zeci de garsoniere, apartamente şi chiar vile”, spune Adina Patilea, brand manager Project Expo.

  • Dezvoltatorii ansamblurilor din Bucureşti şi agenţiile imobiliare vin la standuri cu cele mai bune oferte, din toate zonele Capitalei
  • Vizitatorii pot alege cea mai potrivită variantă de finanţare, cu ajutorul brokerilor financiari prezenţi
  • În cadrul târgului, vor debuta ansambluri rezidenţiale nou-nouţe
  • Va exista o zonă dedicată numai închirierilor de locuinţe, în premieră pentru acest tip de eveimente

Preţul locuinţelor pleacă de la 18.000 euro în cazul garsonierelor, de la 28.000 euro pentru apartamentele cu două camere, de la 45.500 euro pentru locuinţele cu trei camere, iar cea mai ieftină vilă expusă are un preţ de 45.500 euro (cu TVA inclus). De asemenea, vizitatorii vor avea la dispoziţie oferte de locuinţe executate silit, ale căror preţuri pleacă de la 10.000 euro în Bucureşti şi chiar de la 7.000 euro în afara Capitalei.

IMOPEDIA.ro, cel mai important centru de informari şi ofertare imobiliară, participă la acest eveniment – în cadrul standului IMOPEDIA.ro va fi prezentat proiectul Melita Residence, promovat în regim de reprezentare exclusivă de către Aisiel Imobiliare. Pe parcursul celor trei zile de târg, vizitatorii sunt aşteptaţi cu surprize şi premii inedite.

Târgul Imobiliar Project Expo va fi organizat la Sala Palatului din Bucureşti, între 15 şi 17 noiembrie. Intrarea la eveniment este liberă, iar programul începe de la orele 10:00 în toate cele trei zile şi se încheie la orele 18:00 în zilele de vineri şi sâmbătă, în timp ce duminică va dura până la orele 17:00. 

AFLĂ CUM POȚI ACHIZIȚIONA Apartamente de protocol, cu buget de Prima Casă

 

14 November 2013