UPDATE: Astăzi se deschide ediţia de toamnă a Târgului Imobiliar Project Expo, care se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână în Capitală.

Organizatorii evenimentului au pregătit o surpriză plăcută atât pentru partenerii săi, cât şi pentru vizitatori: pentru prima dată în Bucureşti un târg imobiliar va avea şi o componentă online. Cu alte cuvinte, proiectele care vor fi expuse la Palatul Copiilor vor fi prezentate si pe un site special, http://editiedetoamna.projectexpo.ro .

Astfel, persoanele care se află în căutarea unei locuinţe vor avea posibilitatea să afle care sunt ofertele speciale pe care le promovează dezvoltatorii în cele trei zile de târg. Discounturile, care, ca întotdeauna, vor fi semnificative, sunt valabile şi pentru cumpărătorii care fac rezervări şi programări online.

La ediţia de toamnă a Târgului Imobiliar Project Expo participă atât companii care au fost prezente şi la ediţii anterioare, cât şi noi parteneri. Printre aceştia se numără Cordia, Premier Service, Domus Stil, Atlantic, Avangarde, Vitan Residence, Belvedere Imobiliare, Militari Residence, Apulum '94, Depozitul de Usi, Metropolitan Residence, South Pacific, EnergiCo Holding, Centauri Residence, Echypy Construct, Neocasa şi Vile Saftica.

UPDATE:

Oferte de nerefuzat


Agenţia imobiliară New House vinde la promoţie apartamente noi cu 2 camere la preţul de 55.000 - 57.000 euro, în funcţie de suprafaţă (66-68 mp) şi apartamente cu 3 camere la 75.000 euro (85,78 mp), în ansamblul Metropolitan Residence. Discountul este cuprins între 3.000 şi 5.000 euro, în perioada târgului. Apartamentele sunt finisate, la cheie şi în preţ sunt incluse şi locuri de parcare şi TVA-ul de 5%.

Compania Echyipy Construct, vine la Project Expo cu o propunere de construit case pentru cei care deţin un teren. Astfel, o locuinţă cu etaj de 145 mp, cu două dormitoare, costă 55.000 euro (ceea ce înseamnă 330 euro/mp) şi este gata în şase-şapte luni de la începerea lucrărilor. Sistemul constructiv este unul tradiţional, pe cărămidă şi în preţ sunt incluse şi termoizolaţia, finisajele, instalaţiile şi echipamentele. Pentru cei care doresc case mai mari, firma construieşte şi după proiecte generoase, cu suprafeţe de 280 - 460 mp, preţurile ajungând în acest caz până la 150.000 euro.

 

3 September 2010