În acest sfârşit de săptămână, românii interesaţi de o locuinţă în Bucureşti şi împrejurimi pot găsi oferte imobiliare unice la Sala Palatului, unde se desfăşoară Târgul Imobiliar Project Expo. Mai mult, primul eveniment imobiliar al anului a venit cu preţuri mai mici decât în 2013, subliniază organizatorii.

33419-pi8y.jpgPrimul târg imobiliar al anului vine cu oferte imobiliare pentru toate tipurile de locuinţe şi cu cele mai mici preţuri din piaţă, spun organizatorii. Dezvoltatorii şi agenţiile imobiliare din Bucureşti au conceput oferte speciale şi au pregătit reduceri simţitoare pentru românii interesaţi de achiziţia unei locuinţe, în această primăvară.

„Prima ediţie din 2014 a târgului Project Expo a venit cu preţuri mai mici decât anul trecut. Dacă în 2013, cel mai mic preţ era de 19.000 euro, pentru o garsonieră, la ediţia aceasta, este de 16.000 euro, pentru o proprietate similară. Sigur, preţul este valabil numai pe perioada târgului, deoarece condiţia noastră este ca toţi expozanţii să vină cu oferte speciale. Motto-ul nostru este „târgul discounturilor imobiliare” şi încercăm să respectăm mereu această promisiune”, declară Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Ofertele încep de la 450 euro/mp, pentru apartamentele din vestul Bucureştiului

Amplasat în vestul Capitalei, cel mai mare complex rezidenţial din România va ajunge cât de curând la 56 de clădiri rezidenţiale, în urma unei investiţii de amploare. Cu unul dintre cele mai vizibile standuri la Project Expo, reprezentanţii Militari Residence sunt pregătiţi să întâmpine clienţii cu diverse tipuri de apartamente, pentru toate gusturile şi bugetele.

„Ofertele noastre încep de la 450 euro/mp, pentru apartamente complet finisate, la cheie. Clienţii care ne contactează pe perioada târgului beneficiază de un voucher cu intrare gratuită în orice perioadă a zilei la unul dintre cele două centre spa din incinta ansamblului nostru”, arată Ștefania Tudor, director de vânzări Militari Residence.

Aflat la o distanţă de doar patru kilometri de Piaţa Unirii, ansamblul Dream Residence este una dintre cele mai tentante opţiuni din sud-vestul oraşului. Clienţii interesaţi de achiziţia unui apartament aici pot face economii substanţiale în această primăvară – preţul apartamentelor cu două camere a fost redus cu peste 4.000 euro, spun reprezentanţii.

„Am pregătit o super promoţie de primăvară – un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 53 mp costă 39.600 euro, preţul fiind redus de la 43.900 euro. Există două tipuri de posibile compartimentări, la alegerea clientului. Apartamentele sunt finisate, au propria centrală, iar în preţ este inclus un loc de parcare suprateran şi o boxă. De asemenea, suntem deschişi să negociem eventuale reduceri cu clienţii interesaţi să achite cu bani cash”, explică Valentin Pop, consilier de vânzări Dream Residence.

Un proiect imobiliar de anvergură aflat deocamdată la început este Pantelimon Residence, ansamblu ce va avea la final 17 clădiri rezidenţiale şi centru spa, cu piscină, sală de fitness, precum şi locuri de joacă. Dezvoltatorul a finisat deja două blocuri, cu 70 de garsoniere şi apartamente cu două camere.

„Amplasat chiar lângă Selgros Pantelimon, ansamblul nostru va avea în total 17 clădiri şi 1.000 apartamente. În prezent, avem o ofertă extrem de interesantă pentru un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 70 mp, al cărui preţ este de 43.000 euro. Proprietarii primesc în acest preţ un loc de parcare şi o boxă. De asemenea, îşi pot alege finisajele, iar în cinci zile se pot muta”, declară Iuliana Mincă, reprezentant Pantelimon Residence.

La standul Sud Imobiliar Expert, bucureştenii interesaţi de partea de sud a Bucureştiului vor găsi o gamă largă de oferte, pentru toate gusturile şi nevoile – de la garsoniere, apartamente, duplexuri şi vile individuale, până la consultanţă bancară. La standul companiei, clienţii vor găsi oferte din mai multe ansambluri rezidenţiale sau complexuri de case.

„Mega Residence este cel mai nou ansamblu rezidenţial din sectorul 4 al Capitalei. Pentru participarea la Project Expo am venit cu oferte speciale: garsonierele se vând cu 21.500 euro, apartamentele cu două camere au un preţ de 26.500 euro, iar cele cu trei camere pot fi cumpărate cu 34.500 euro. Am pregătit preţuri atractive şi pentru cei care caută o vilă – în complexul Casele Înşiruite, din apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida, vilele cu o suprafaţă utilă de 85 mp şi curte de 130 mp costă doar 70.000 euro”, spun reprezentanţii Sud Imobiliar Expert.

Clienţii care şi-ar dori o vilă, însă au un buget disponibil doar pentru un apartament, pot găsi o ofertă interesantă la standul ansamblului Silflor Residence: apartamente la parter, cu propria curte. Complexul este compus dintr-un singur corp de clădire, cu cinci scări de acces, având în total 54 de garsoniere, apartamente cu două şi trei camere.

„Ansamblul nostru este amplasat la un minut de mers pe jos de staţia de metrou Dimitrie Leonida. Cea mai interesantă ofertă este a unui apartament cu trei camere, cu o suprafaţă utilă de 55 mp, situat la parter, ce beneficiază de propria curte. Preţul acestuia este de 52.000 euro, cu TVA inclus, dar clienţii care achită cu bani gheaţă mai pot beneficia de discounturi. Cel mai mic preţ este de 26.000 euro, pentru o garsonieră decomandată cu suprafaţa utilă de 31 mp”, susţine Aida Rusu, consilier de vânzări Silflor Residence.

De asemenea, în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo, a avut loc o lansare inedită: singurul site care prezintă toate ansamblurile rezidenţiale noi din Capitală şi din zona metropolitană.

„Ansambluribucuresti.ro nu este un simplu portal în care vor fi listate oferte. Vizitatorii vor găsi aici idei de amenajare, soluţii de finanţare, precum şi cele mai noi promoţii pe care le au dezvoltatorii. Apartamentele noi sunt din ce în ce mai căutate şi tranzacţionate, este o tendinţă pozitivă în piaţa imobiliară, iar clienţii aveau nevoie de un astfel de site”, declară reprezentanţii ansambluribucuresti.ro.

Târgul Imobiliar Project Expo se desfăşoară la Sala Palatului, între 21 şi 23 martie. Intrarea este liberă, iar vizitatorii pot veni sâmbăta, între orele 10:00 şi 18:00, iar duminica, între orele 10:00 şi 16:30.

CITEŞTE ŞI: Cauţi un apartament nou, cu două camere? Vezi oferte din Bucureşti

 

22 martie 2014