Sunt câteva locuri de refugiu pentru investitori în zona imobiliară, precum clădirile de birouri cu destinaţie medicală, asta din cauza populaţiei care îmbătrâneşte, şi închirierea de apartamente, spune analistul financiar Gary Shilling.

21228-gary_shilling_b48c367d39.jpg„Sunt câteva locuri de refugiu în zona imobiliară. Nouă ne plac clădirile de birouri pentru domeniul medical. Asta din cauza populaţiilor care îmbătrânesc şi a îmbunătăţirilor tehnologice. De asemenea, 55% dintre medici lucrează pentru spitale. Clinicile private încep să dispară. Se mută în campusuri.. Un alt loc sunt apartamentele de închiriat. Oamenii nu mai văd în achiziţia unei locuinţe o investiţie bună pe termen scurt. Preţurile pot şi chiar scad. Au scăzut, pentru prima dată din anii 30... Apartamentele de închiriat vor continua să fie foarte atractive“, prezice Gary Shilling.

Vedeţi mai jos prezicerile lui Shilling cu privire la piaţa metalelor preţioase, la evoluţia indicilor bursieri şi despre deflaţia pe care o aşteaptă.

 

Sursa

29 September 2011