În această lună, clădirea de birouri City Business Center, din imediata apropiere a Bd. Unirii, va găzdui un nou magazin Snack Attack, oferind astfel chiriaşilor săi posibilitatea de a avea o alimentaţie ecologică.

16470-168354-primul.jpgDupă o perioadă de modernizare şi repoziţionare pe piaţa office din România, City Business Center se înnoieşte şi cu un magazin Snack Attack, pentru a putea oferi cele mai bune condiţii de muncă chiriaşilor săi. Cunoscută ca o clădire responsabilă social, după implicarea în campania împotriva violenţei domestice, City Business Center a ales Snack Attack pentu clienţii săi cu scopul de a promova un stil de viaţă sănătos şi ecologic. Snack Attack aduce primul sandwich certificat ecologic din România realizat pentru a proteja mediul, dar şi sănătatea oamenilor.

„Am dorit să le oferim clienţilor noştri toate condiţiile de confort chiar în clădirea în care îşi desfăşoară activitatea. Astfel ei nu vor mai fi nevoiţi să piardă timp deplasându-se sau bani în plus comandând mâncare. Această decizie face parte din promisiunea noastră, de a pune la dispoziţie chriaşilor un mediu cât mai aproape de perfecţiune. Mai mult decât atât, ne-am străduit să le dăm posibilitatea de a alege un stil de viaţă eco, un stil către care fiecare dintre noi ar trebui să tindă", a declarat managerul City Business Center, Cristian Boiangiu.

Reprezentanţii Snack Attack au ales această clădire datorită zonei centrale în care este amplasată, ceea ce asigură un intens trafic auto şi pietonal, dar şi a continuei dezvoltări a clădirii City Business Center din ultima perioadă, care o recomandă drept un loc ofertant pentru extinderea lanţului lor de restaurante.

„Snack Attack deţine în acest moment o reţea de 19 magazine în Bucureşti, fabrică proprie de sandwich-uri şi o fabrică de pâine toast. Produsele Snack Attack sunt prezente şi în marile reţele de magazine şi benzinării din ţară", a declarat directorul departamentului de retail de la Snack Attack, Gina Stancu.

În momentul de faţă, printre companiile găzduite de City Business Center se află Astra Asigurari, Media Gamma Publishers, UniCredit Ţiriac Bank şi Libra Bank, iar managementul clădirii se află în discuţii avansate cu alte două mari companii, în vederea închirierii ultimelor spaţii office rămase.


Sursa

16 February 2011