Bucuresti – 11 noiembrie 2010 – Oasis Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, in parteneriat cu Real4You Immobilien din Austria, inaugureaza astazi centrul comercial Family Center din Giurgiu, in urma unei investitii de 7 milioane de Euro.

14999-image_228.jpgFamily Center Giurgiu dispune de o suprafata construita de 4.328 mp si o suprafata inchiriabila de 4.260 mp, oferind vizitatorilor 430 de locuri de parcare. Centrul se adreseaza atat locuitorilor din Giurgiu, cat si celor care vin de peste granita. Pentru prima zi de functionare, se estimeaza ca peste 20.000 de vizitatori vor trece pragul noului centru comercial.

“Brandurile care alcatuiesc mixul pentru acest centru comercial provin dintre cei mai activi si puternici retaileri internationali si locali de discount pe piata din Romania, precum Kaufland, Takko, Deichman, Carmolimp, Altex, Animax, DM Drogerie”, a declarat Klaus Reisenauer, Partener in cadrul Oasis Development.

Proiectul Family Center Giurgiu este ancorat de Kaufland, a carui constructie a fost finalizata in martie 2010. Agentul de inchiriere al proiectului a fost firma Kramer & Wagner.

“Family Center este un concept care se adreseaza familiilor cu venituri mici si medii, fiind implementat cu succes in tari precum Austria, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Croatia, si care are un parcurs similar si in Romania. Anul acesta se vor inaugura in total 3 astfel de proiecte dezvoltate de Oasis Development, in orase de medie dimensiune din Romania”, a adaugat Kurt Wagner, Partener in cadrul Oasis Development.

 

Oasis Retail Development & Consulting (Oasis) este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, cu peste 60 de proiecte de succes livrate. Compania romaneasca a realizat pana in prezent proiecte ce insumeaza o suprafata de peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investitiilor depasind 800 mil de euro.

Portofoliu actual al companiei include peste 200.000 mp spatii de retail in constructii si dezvoltare teritoriala. Pentru urmatorii trei ani, Oasis are in plan realizarea a peste 10 centre comerciale si parcuri de retail in intreaga tara.

Inca din anul 2002, Oasis este partener al companiilor germane Kaufland si Plus in Romania, pentru care a dezvoltat peste 50 de centre comerciale.

Fondatorii Oasis au o experienta de peste 20 de ani in domeniul imobiliar, acumulata in tari cu piete mature de real estate precum Austria, Germania, Cehia, Slovacia si Ungaria.

Contact media:
Irina Popescu
OXYGEN PR
M: 0740.053.228
M: [email protected]

 

11 November 2010