Compania cu capital românesc Euro Market Services a vândut la începutul acestei luni ansamblul rezidenţial de lux Decebal Tower, pe care îl dezvoltă în apropiere de Piaţa Alba Iulia din Bucureşti, pentru suma de 2,9 mil. euro.

sursa:capital.roTranzacţia marchează prima investiţie majoră din acest an în segmentul rezidenţial, de care se feresc majoritatea investitorilor.

Proiectul, ce se construieşte pe un teren de 1.629 mp, are o suprafaţă totală construită de 9.664 mp, inclusiv parcările subterane. Imobilul de zece etaj are în componenţă 20 de apartamente de lux de două, trei şi patru camere şi un penthouse situat la etajul zece. Unităţile au suprafeţe cuprinse între 110 şi 344 mp. Totodată, la parter şi primele două etaje, clădirea are prevăzută o suprafaţă de 1.543 mp destinată birourilor.

Subsolul structurat pe două nivele dispune de 64 de locuri de parcare. Lucrările la proiect au început în 15 mai 2008, iar termenul de finalizare al întregului imobil este sfârşitul lunii martie 2010.

Nu vă pot da detalii legate de cumpărător, pentru că sunt lovit de un contract de confidenţialitate", a declarat pentru capital.ro Mihai Drulă, directorul general al firmei de servicii financiare Mid Consulting, care s-a ocupat de încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Contracte reziliate

Potrivit hotărârii luate de Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Euro Market Services, preţul de vânzare al Decebal Tower este de 2,9 mil. euro, sumă din care 953.000 euro reprezintă valoarea terenului, iar 1,95 mil. euro este contravaloarea construcţiei în curs de execuţie. Diferenţa de 300.000 de euro urmează a fi plătită de cumpărător pe o perioadă de la unu până la trei ani.



Sursa

26 February 2010