De săptămâna viitoare, PricewaterhouseCoopers România îşi va muta sediul central din Bucureşti în noua clădire de birouri Lakeview, situată pe Bulevardul Barbu Văcărescu. 

Astfel, echipa de specialişti a companiei va avea la dispoziţie o suprafaţă de birouri aproape dublă faţă de cea ocupată până acum: aproximativ 7.000 mp. În plus, vor fi mai aproape de partenerii de afaceri."Multe companii şi-au mutat sediile centrale în partea de nord a oraşului, iar pentru noi a fost o decizie firească să ne mutămîn apropierea partenerilor noştri de afaceri", a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner al PricewaterhouseCoopers România.

Un alt motiv pentru care conducerea PricewaterhouseCoopers a ales să facă această schimbare este faptul că Lakeview este prima construcţie din România care a primit certificarea BREEAM pentru clădirile „verzi", iar protejarea mediului înconjurător este o preocupare constantă a companiei. „Noul sediu din Bucureşti din clădirea de birouri Lakeview ne va oferi un mediu de lucru modern, plăcut şi prietenos. Ne va permite de asemenea să ne extindem echipa de consultanţi, atunci când condiţiile economice vor redeveni favorabile", a adăugat Vasile Iuga.

În Lakeview, PricewaterhouseCoopers România şi firma corespondentă de avocatură D&B David şi Baias vor ocupa patru etaje.

 

 

8 July 2010