Începând din 12 iulie, PricewaterhouseCoopers România (PwC) îşi va muta sediul central din Bucureşti în noua clădire de birouri Lakeview. Noile date de contact ale biroului din Bucureşti ale PricewaterhouseCoopers România vor fi:

În noul sediu de la Bucureşti, echipa de specialişti PwC va dispune de o suprafaţă de birouri de aproximativ 7000 de metri pătraţi, o suprafaţă aproape dublă faţă de cea ocupată de PwC în precedentul său sediu din Bucureşti.

“De-a lungul celor 19 ani de când operează în România PwC, am crescut odată cu economia României. Am fost practic martorii transformării ţării dintr-o economie centralizată, planificată şi etatizată, într-o economie vibrantă, preponderent privată, o ţară membră a Uniunii Europene. Această evoluţie a schimbat ritmul derulării afacerilor în România şi a transformat profund peisajul urban şi economic al capitalei. Multe companii şi-au mutat sediile centrale în partea de nord a oraşului, iar pentru noi a fost o decizie firească să ne mutăm în apropierea partenerilor noştri de afaceri”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner al PricewaterhouseCoopers România.

Preocuparea constantă a PwC pentru protejarea mediului înconjurător a fost unul dintre factorii care ne-a determinat în alegerea noului sediu. Clădirea de birouri Lakeview este prima construcţie din România care a primit certificarea BREEAM pentru clădirile „verzi” (Building Research Establishment Environmental Assesment Method). În Lakeview, PricewaterhouseCoopers România şi firma corespondentă de avocatură D&B David şi Baias vor ocupa patru etaje.

„Noul sediu din Bucureşti din clădirea de birouri Lakeview ne va oferi un mediu de lucru modern, plăcut şi prietenos. Ne va permite de asemenea să ne extindem echipa de consultanţi, atunci când condiţiile economice vor redeveni favorabile”, a adăugat Vasile Iuga.

                                                                                          

8 July 2010