Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional, este prezent, în perioada 15-17 noiembrie 2010, la Târgul Bancar "Oferte bancare eficiente pentru cofinanţare în proiectele de accesare a fondurilor europene", organizat, la World Trade Center Bucureşti, de publicaţia Economistul, Asociaţia Română a Băncilor (ARB), împreună cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România.

15096-img_6886_f7e2efa8e8.jpgLa eveniment participă autorităţile de management care gestionează fondurile europene, bănci comerciale cu activitate în România, societăţi de garantare şi contragarantare, precum şi firme de consultanţă şi case de avocatură.

MDRT beneficiază, la acest târg, de un spaţiu expoziţional în incinta căruia sunt promovate oportunităţile de finanţare europeană gestionate de minister. Obiectivul evenimentului îl constituie identificarea şi oferirea de soluţii practice, adaptate la necesităţile concrete de finanţare ale potenţialilor beneficiari/beneficiarilor.

16 November 2010