In miezul verii, protejata de vestita canicula nationala prin umbra revarsata de crestele Bucegilor, Valea Prahovei ramane locul preferat pentru petrecerea vacantelor in familie.

In tandem cu piata turistica din zona, piata imobiliara da semne de revigorare inregistrand un numar din ce in ce mai mare de potentiali investitori in domeniul imobiliar din Valea Prahovei.

Fie ca sunt case de vacanta, apartamente sau garsoniere, terenuri sau chiar pensiuni turistice, ofertele prezentate de agentie sunt din ce in ce mai interesante pentru investitori, persoane fizice sau juridice.

Astfel, in raport cu anul trecut, procentul de tranzactionari realizate in prima jumatate a anului 2010 este mai mare si prezinta un trend ascendent.

Tranzactiile imobiliare realizate la nivelul intregii tari in primele sase luni au fost de peste 271.700, in crestere cu 3% comparativ cu perioada corespunzatoare din 2009, cand au fost inregistrate 263.724 operatiuni, potrivit Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).

In Valea Prahovei procentul de crestere este mult mai mare decat procentul mediu national rezultat in urma analizei.

Pentru a prezenta situatia actuala a cererii si tranzactionarii imobiliare din Valea Prahovei, specialistii Agentiei Mervani au realizat un nou raport de analiza privind acest aspect prin analizarea tuturor informatiilor detinute in urma activitatii prestate in prima jumatate a anului 2010 dar si din anii precedenti.

Prezentul material constituie o completare a "Raportului de analiza privind oferta imobiliara din Valea Prahovei" , care a fost transmis in newsletter-ul trecut (Arhiva).

Pentru a vizualiza noul "Raport de analiza privind cererea si tranzactionarea imobiliara in Valea Prahovei" dati CLICK AICI. Va rugam sa ne transmiteti feedback-ul dumneavoastra privind acest material.

Pentru orice informatie suplimentara Echipa Mervani va sta la dispozitie,

Agenti imobiliari:

Nasulea Marian - 0720.900.660 - Zona: Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga Cu respect,

Ciobotaru Marius - 0727.900.669 - Zona: Predeal, Rasnov, Bran, Tohanu Nou Ungureanu Costin - 0720.900.678 - Zona: Breaza, Cornu, Provita, Poiana Campina Ungureanu Laurentiu - 0720.900.665 - Zona: Campina, Telega, Brebu, Banesti

12 August 2010