8.000 de case pentru vizitatorii târgului imobiliar din Piaţa Constituţiei. Ofertele sunt pentru toate gusturile, locuinţe noi şi vechi, din Bucureşti şi din ţară, precum şi case de vacanţă din Cipru, Spania, Turcia sau Bulgaria, cu preţuri între 390 €/mp şi 2000 €/mp.

O locuinţă pe zi
"90 % dintre expozanţii tIMon vin cu preţuri speciale pe perioada târgului şi, dintre aceştia, 12 expozanţi s-au inscris la programul iniţiat de tIMon, Discount la discount, cu 20 de locuinţe ofertate, suplimentar faţă de preţul lor de la stand, cu discounturi între 5 şi 20%, valabile doar pentru vizitatorii târgului şi doar timp de sapte zile. Aceste oferte vin ca un bonus acordat vizitatorilor tIMOn, nu ca o reducere de preţuri, ci ca un premiu exclusiv, cu durata de doar şapte zile" susţine Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Cei care au nevoie de ajutor pentru a găsi oferta care li se potriveşte cel mai bine pot apela la unul dintre consultanţii prezenţi la târg care îi va ghida gratuit printre ofertele din târg şi care le va propune cea mai bună ofertă, adaptată nevoilor lor.

Lansari la tIMOn

tIMOn aduce şi lansări noi pe piaţa imobiliară din Capitală. Perfect Deal Invest anunţă începerea vânzărilor pentru ansamblul rezidenţial Naţiunile Unite Residence, un ansamblu exclusivist, de 43 de apartamente, dezvoltat în zona centrala a Bucureştiului, cu un preţ promoţional de 1080 €/mp la tIMOn, pretul de listă anunţat de dezvoltator începe de la 1200 €/mp.

Şi dezvoltatorul Apulum 94 a lansat un nou proiect rezidenţial, Red House 2, cu 23 de apartamente, dintre care cel mai ieftin va costa 32.000 €. Pentru acest proiect, reducerea pe perioada târgului va fi de 5% din valoare. Lucrările au început deja, iar dezvoltatorul promite că până la cel târziu în luna noiembrie ansamblu va fi gata.

Tot la tIMOn, a fost lansată vila Coresi ce reuneşte şapte duplexuri, în zona Bucureştii Noi, lângă parcul Bazilescu. Investiţia şi proiectul au fost gândite pentru a oferi linişte, intimitate şi un confort similar celui al locuinţelor individuale. Pretul unui asemenea duplex costa 210.000 euro, suprafata fiind de 150 mp construiti, plus 140 mp de gradina.

Green City Construct anunţat începerea vânzărilor pentru cea de-a doua faza a proiectului Green City, cu discount-uri de până la 10.000 de euro (TVA inclus) pentru primele 15 case cumpărate, cu avans de până la 90%.
tIMOn martie va fi deschis până duminică, în Piaţa Constitutiei din Capitală, între orele 10.00 si 19.00 (duminica pana la ora 17.00).





19 March 2010