Esti in cautarea locuintei mult visate? Doresti sa ai prima ta casa sau poate doresti sa te muti pentru ca vecinii iti dau batai de cap?

Ai vrea sa gasesti in sfarsit acel apartament care sa fie exact ce ai sperat si pe care sa-l transformi intr-o  oaza de liniste si intimidate pentru tine si cei dragi tie? Exclusiv pentru tine se poate! Vino in perioada 27 – 29 Noiembrie 2009 la Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv gazduit de Palatul Copiilor din Bucuresti sa alegi locuinta viselor tale.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv prezinta un meniu imobiliar foarte consistent, aducand in prim plan cele mai bune oferte ale momentului. Persoanele interesate de achizitionarea unei locuinte pot vizita in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv si standul  dezvoltatorului Avangarde ce propune peste 400 de locuinte disponibile cu preturi foarte avantajoase. Astfel, pretul apartamentele de 2 camere variaza intre 50.000 Euro si 55.000 Euro.

Alta oferta foarte tentanta ce se va regasi in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv este in cadrul Ansamblului rezidential “Poiana Florilor” si aduce un plus de atractivitate prin faptul ca este singurul ansamblu in care casele sunt vandute la pret de cost, fara niciun adaos comercial. Mai mult, persoanele care doresc sa achizitioneze o locuinta si nu au suma necesara pentru achitarea unui avans pot beneficia de  o propunere inedita ce a fost gandita de catre acest dezvoltator, si consta intr-un sistem asemanator programului Rabla.

Orice persoana dispune de un apartament vechi sau de o masina si  doreste sa achizitioneze o locuinta noua se poate adresa dezvoltatorului imobiliar Mythras pentru ca prin programul conceput exclusiv de catre ei, sa poate realiza aceasta tranzactie cu bunurile vechi.

In functie de nevoile persoanelor interesate de achizitionarea unei locuinte, Ansamblul Florilor aduce in prim plan oferte constand in apartamente de 2 camere cu o suprafata de 100 mp, cu loc de parcare si TVA inclus la pretul de 52.000, apartamente de 2 camere cu o suprafata de 100 mp, dar si cu o curte de 64 mp la pretul de 55.000 Euro, dar si apartamente cu 2 camere de aceeasi suprafata, dar avand curtea de 100 mp la 59.000 Euro. Vor fi prezentate si garsoniere cu o suprafata de 50 mp ale caror preturi variaza intre 32.000 Euro si 35.000 Euro, diferenta fiind data de existenta unui loc de parcare.

Pentru a lua contact cu oferta completa a Targului Imobiliar PROJECT EXPO “Exclusiv”, sunteti asteptati la Palatul Copiilor in perioada 27 – 29 noiembrie 2009, in intervalul orar 10.00 -  18.00 vineri si sambata si intre orele 10.00 – 17.00 duminica!

 

26 November 2009