Mii de oferte de locuinţe sunt prezentate la acest sfârşit de săptămână la Târgul Imobiliar Naţional. În multe dintre cazuri, preţurile sunt considerate mici chiar şi de către clienţi. Ofertele cele mai tentante sunt poate cele pentru vile: acestea rivalizeaza lejer cu preţurile apartamentelor.

24985-tni.jpgVile la preţ de apartament cu trei camere. În unele cazuri, chiar şi apartamentele cu două camere au preţurile mai mari decât ale caselor. De fapt, cel mai mic preţ din expoziţie este nu pentru o garsonieră, ca de obicei, ci pentru o vilă. Aceasta este situată în Poiana Câmpina şi costă 17.000 euro, cu TVA inclus. Dar acesta este un caz excepţional. Cele mai des întâlnite preţuri pentru case şi vile variază între 70.000 şi 80.000 euro.

Un exemplu elocvent în acest sens vine de la Ozone Homes, care aduce pe piaţă vile ecologice cu preţuri care pornesc de la 71.000 euro. Este vorba despre o casă cu living, două dormitoare şi două băi, o suprafaţă de 100 mp şi care promite proprietarilor o reducere a cheltuielilor cu întreţinerea cu până la 50%, datorită tehnologiilor folosite.

O ofertă similară ca preţ vine de la Hystria Residence. Complexul este situat tot în nordul oraşului,  iar preţurile pornesc de la 73.500 euro cu TVA inclus. Și mai departe de oraş dar în aceeaşi direcţie, în complexul Cosmopolis, o vilă de 96 mp se vinde la preţul de 76.000 euro + TVA 5%.

Zona de nord pare să vină cu cele mai multe oferte de vile. Tot în Corbeanca, în coplexul Paladin Residence, cele mai ieftine vile costă 85.000 de euro. Acestea au o suprafaţă de 132 mp, parter şi etaj, iar curtea are 220 mp.

CITEȘTE ȘI: Grecia modernă revine la sistemul bazat pe troc din antichitate

 

26 May 2012