Pretul apartamentelor noi din partea de centru-nord a Capitalei va creste


Hot News - 19.09.2006
 

In perioada urmatoare, valoarea apartamentelor noi si a locuintelor din cladirile renovate situate in partea de centru-nord a Capitalei va inregistra o creste, iar preturile in cazul apartamentelor din blocuri vechi vor scadea, sustin analistii companiei imobiliare DTZ Echinox. Potrivit acestora, in zonele aglomerate din Bucuresti, precum Iancu Nicolae - Pipera, preturile vor stagna.

Potrivit unui comunicat al DTZ Echinox, cererea este mare pentru apartamentele noi si pentru vilele elegante situate in zonele centrale si de nord, cat mai aproape de Centrul Civic, precum si pentru zonele de lux consacrate.

Analistii DTZ sustin ca vor exista schimbari majore in zona Floreasca datorita proiectelor importante care sunt anuntate in jurul lacului, beneficiind de privelisti impresionante precum si de conditii excelente de locuit la preturi care concureaza cu alte zone.

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana cat si succesul investitiilor recente vor avea menirea de a atrage mai multi investitori si de a-i incuraja pe cei existenti.
“Iminenta integrare a Romaniei in UE in anul 2007, precum si succesul dezvoltarilor rezidentiale de pana acum vor atrage noi investitori si ii vor incuraja pe cei deja existenti sa-si reinvesteasca profiturile in proiecte de mare anvergura. Majoritatea investitiilor vor continua sa se concentreze in Bucuresti odata cu o mai buna infrastructura”, sustine DTZ.

Locuintele destinate clasei de mijloc vor beneficia, in urmatorii zece ani, de o dezvoltare importanta, iar preturile vor creste odata cu finalizarea fiecarui proiect nou. Printre zonele vizate pentru dezvoltarea acestui segment se numara Bucurestii Noi, Casa Presei Libere, Gara de Nord, Dristor, Mihai Bravu, Crangasi, Titan, Vitan, Militari, Ghencea, precum si Colentina.

Datorita cresterii preturilor, investitiile facute de catre o companie pot fi recuperate pe o perioada medie de circa zece ani.

Citeste articolul integral in HotNews


G.I.
Hot News
 

19 septembrie 2006