Premier Imobiliare reia seria participarilor la targurile imobiliare si deschide sezonul la Project Expo ,targ imobiliar ce se va desfasura in perioada 5-7 martie in Bucuresti la Palatul Copiilor.

Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, vom fi prezenti cu o serie de oferte imobiliare de succes ale caror preturi vor intra la apa pe perioada targului imobiliar.

Interesul mare manifestat la editiile anterioare vis-a-vis de serviciul de vizionari directe si rapide pus la dispozitia clientilor nostri ne-a facut sa intelegem ca acest produs este foarte cautat si astfel am decis sa-l  oferim din nou vizitatorilor.

Practic serviciul consta in oferirea de tururi gratuite ale zonei de Sud la numeroasele locatii propuse spre vanzare unde clientul ia contact pentru prima data cu zona in care este amplasat imobilul si are ocazia sa viziteze in timp util garsoniera,apartamentul sau vila de care este interesat, putand astfel sa-si faca o parere personala despre imobilele pe care le promoveaza grupul imobiliar Premier.

Clientii care vor dori sa dispuna de acest serviciu vor avea la dispozitie un numar de 30 de consilieri imobiliari care vor face o prezentare ampla a locatiilor vizitate,transportul clientilor de la targul imobiliar catre locatiile vizate si inapoi fiind asigurat cu un numar de 30 de masini ale companiei Premier.

De asemenea tot pentru prima oara la un targ imobiliar compania Premier in parteneriat cu Credit Zone le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a-si verifica gratuit eligibilitatea in fata unei banci cu ajutorul a 5 brokeri de credite prezenti pe toata durata evenimentului care vor oferi consiliere si asistenta gratuita  pentru obtinerea unui credit.

Asa cum v-am obisnuit continuam sa sustinem si sa promovam cele mai bune proiecte imobiliare, sa venim in sprijinul Dvs cu cele mai bune oferte, sa va informam corect si deschis asupra ofertelor existente pe piata si nu in ultimul rand sa continuam seria afacerilor de succes deschisa in urma cu 15 ani.

Va asteptam cu drag la Project Expo in perioada 5-7 martie la Palatul Copiilor din Capitala unde vom continua discutia.

26 February 2010