Praktiker lansează proiectul Ateliere Practice, cel mai extins și diversificat program național de învățare aplicată dedicat tuturor celor care vor să se specializeze în meseria lor sau celor care vor să deprindă abilități noi de la profesioniști.

39712-ateliere_practice_praktiker_romania.jpgAtelierele Practice se desfășoară în toate cele 28 de magazine Praktiker din țară, în fiecare sâmbătă, de la ora 12, în perioada martie-octombrie. Fiecare atelier durează o oră și abordează teme diferite cu cea mai diversă gamă de produse. Praktiker s-a pregătit cu o mulțime de sfaturi utile și aplicații practice. Fiecare atelier oferă celor prezenți diplome de participare și posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii atractive.

Praktiker acordă o atenție deosebită meșterilor, dar și clienților interesați să afle mai multe despre modul de folosire a produselor noastre și ne dorim să le oferim soluții viabile pliate pe nevoile lor. Știm că de la teorie la practică e un drum lung, de aceea am creat Atelierele Practice. Sâmbătă de sâmbătă transformăm planurile și promisiunile în proiecte concrete și sprijinim perfecționarea.Tot în sprijinul clienților noștri MEȘTERI relansăm în luna martie Meșter Card, un program de fidelitate exclusiv pe piața de DIY, cu beneficii și o mulțime de avantaje pentru MEȘTERI. Programul de Ateliere Practice durează 10 luni, din martie până în octombrie și  reunește profesioniștii Praktiker gata să dezvăluie cei mai ușori pași în utilizarea la potențial maxim a celor mai inovative produse” a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

În luna martie atelierele vor aborda teme precum utilizarea pistoalelor de vopsit, aplicarea vopselei decorative, protecția și decorarea lemnului, aplicarea vopselei satinate, avantajele cănilor filtrante, aplicarea texturii siliconice, aplicarea emailului.

Informații complete despre programul Atelierelor Practice pot fi solicitate de la Biroul de Informații din fiecare magazin sau consultând site-ul www.praktiker.ro, secțiunea Ateliere Practice.

###

Despre Praktiker

In Romania, Praktiker s-a impus ca lider al pietei de DIY, fiind cel mai cunoscut si mai iubit brand in randul consumatorilor romani, cu un nivel de notorietate de 98%. In prezent, compania are 28 magazine in 24 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: decoratiuni pentru interior si exterior, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice, produse pentru gradinarit si materiale de constructii.

10 March 2016