Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a închiriat prin intermediul Alltrom Real Estate Group, din portofoliul căruia face parte şi franciza Kentucky Fried Chicken (KFC), un spaţiu de 1.000 mp din clădirea Dorobanţi 239, în care a funcţionat până în 2010 sediul Petrom, către firma germană de construcţii Hochtief.

24691-dorobanti_239_resized_ec14aa4d7f.jpgImobilul de clasa A este situat în apropierea Pieţei Charles de Gaulle şi are o suprafaţă închiriabilă de 6.500 mp, distribuită pe şapte niveluri supraterane. Suprafaţa medie pe etaj este de circa 950 mp şi dispune de 94 de locuri de parcare. Clădirea a fost concepută de firma de arhitectură Radu Lauster, stabilită în New York.

„Hochtief a ales această clădire, în primul rând datorită locaţiei foarte convenabile pentru angajaţii lor, fiind foarte uşor accesibilă cu orice mijloc de transport şi în al doilea rând, graţie expunerii comerciale în una din cele mai exclusiviste zone din Bucureşti", a declarat Marius Scuta, director asociat în cadrul companiei Jones Lang LaSalle, intermediarul tranzacţiei.

Gabriel Popoviciu ocupă poziţia 13 în ultima ediţie a Top 300 Capital cu o avere estimată la 410-440 mil. euro. Principalul activ imobiliar din portofoliul său este Proiectul Băneasa.

 

Sursa