Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Exclusiv” va oferi in perioada 27 – 29 noiembrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti un spectacol al ofertelor imobiliare de exceptie ce va fi presarat cu surprize aduse in exclusivitate in cadrul acestui eveniment.

Si pentru ca odata cu achizitionarea unei case trebuie sa ai si o masina pe masura, Targul Imobiliar PROJECT EXPO iti aduce, prin amabilitatea dealerului Casa Auto Bucuresti , ocazia de a vedea expuse doua dintre cele mai ravnite modele ale producatorului de masini Mercedes - GLK 320 si E 350 Coupe.

Persoanele interesate le vor putea achizitiona pe perioada targului la preturi promotionale.

Mercedes-Benz GLK 320 intră pe segmentul SUV-urilor de lux compacte , avand o combinatie de litere cu o conotatie speciala, litera “G” semnificand un vehicul cross-country, “L” vine de la lux, iar “K” inseamna compact.

 Lansarea acestui model a avut loc in aprilie 2008 la Salonul Auto din China, bucurandu-se de un feed-back pozitiv venit din randul specialistilor. Modelul E 350 Coupe are un design distinctiv datorat genelor Mercedes Benz, conturat prin eleganţă şi sportivitate.

Ambele modele vor putea fi admirate in perioada 27 – 29 noiembrie la intrarea in Palatul Copiilor din Bucuresti cu ocazia editiei “Exclusiv” a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, ce-si asteapta vizitatorii in intervalul orar 10.00 – 18.00 pentru a se racorda la noile directii trasate pe piata imobiliara si pentru a beneficia de o colectie de oferte greu de refuzat de orice persoana dornica sa achizitioneze o locuinta.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.projectexpo.ro!

24 November 2009